7

az

преди 4 години

фирмите ще се справят като хлопнат кепенците , ама ми е по интересно държавата откъде ще намери пари - един път ще трябва да има пари от някъде за да покрие липсата на приходи от тези фирми и един път ще трябва да плаща обезщетение за безработица на доста народ ,който заради грешни решения остана без работа. Та май призива не е призив а чиста молба

6

24530

преди 4 години

в момента имаме стотици хора, изнесенида работя от вкъщи, вкл. телефонни агенти продажби и поддръжка. да, имаше 3-4 дни проблеми за изчистване по свързаността, наложи се извънредна работа за IT отдела.да, продуктивността е по-ниска като няма кой да ги наглежда и вършат и домашна работа.и пак е по-добре от това всички да бъдат пуснати като сезонните работници в турИзъма. лошото е, че не можете да изнесете реално производство, което носи най-много добавена стойност, да се работи удома.

5

На пазар

преди 4 години

Търся зидари и заварчици за работа онлайн.

4

Анонимен

преди 4 години

нЕма гУижи, г-да "експерти". Вадите пари и плащате заплатите на хората, както и осигуровките им, та фирмите да не ги съкращават. Иначе кажете на тия, които ги затвориха принудително, но наеми, данъци,такси и прочие си вървят, да го дух..

3

Анонимен

преди 4 години

По селата има запустели ниви и може да копаят или в ТКЗС и ще се прехранват.

2

kirasirrav

преди 4 години

Засега не се справят с изключение на тези където тъй или иначе това беше практика; в другите хората си ходят на работа, тук там някъде раздават маски, пръскат нещо за дезинфекция и толкова; за някакви бонуси, извънредни пари и пр. не може да става и дума (за разлика от белите държави където се случват тези неща ), но все пак ние сме *** територия, даже африканска по стандарта на живот...

1

Анонимен

преди 4 години

Ще се открият нови фирми и конкурси за работа след 1 година. Държавата не може да покрие загубата на толкова фирми. Хората са по-важни от фирмите и може да издържат с помощи от 100-200 лева.на месец както са пенсионерите.