283

полковник Колев

преди 4 години

Не ми се мисли ако тия ги нападне"Короната"....ще останеме пак без армия - за кой ли път.

282

Пророк Илия

преди 4 години

Ще мине месец,два три ще мине лятото без туристи,ще дойде зимата и родителите ще разказват че зимата се е върнала - Жан Виденовата зима. Тогава ще започнем и да броим трупавете.Тези от коронавируса и тези в резултат на Урсулу-Бойковата карантина/глад, немотия,самоубили се търговци и хотелиери,хиляди ипотекяри останали без работа и панелки на улицата,злужителите и вложители на няколко фалирали банки/ и тогава подозирам че вторите ще са в пъти повече. Да ни е честита новата 1997 година!!!

281

Диагноза

преди 4 години

Комунистът мисли само за далавери по време на извънредното положение ! Затова не искат контрол и ред ! Искат пир по време на чума ! Така са плъзнали по цял свят и затова днес са забранени навсякъде ,освен у нас ! Тези вредни хора трябва да се затварят в лагери ,както са правели техните роддители с целия български народ по време на соца !

280

Анонимен

преди 4 години

Г-н премиер, г-н гл.прокурор, болест се лекува с ум и лекарства, каквито вече има, а не с ограничения и репресии. Или вие тренирате/репетирате за нещо друго?

279

ДА СЕ ОПЪЛЧИМ СРЕЩУ

преди 4 години

ПОЛИЦЕЙСКИЯ ТЕРОР !!!

278

Анонимен

преди 4 години

До пияница мистик И ние знаем какво искате ,Червените вратове . Геи паради ,еднополови бракове ,наркотици ,инцестомия и либерални и демократични ценности

277

Анонимен

преди 4 години

До *** 277на снимката се вижда човек, с чийто постижения в бокса се гордеем всички. Само се чудя дали си по потник на дивана или още пърдиш в леглото ???Постиженията в бокса са толкова актуални колкото деня на Трифидите за господин Каракачанов.:))))))))))))))))))))))

276

Анонимен

преди 4 години

Върви се към военно положение и диктатура на банкянската Тиква.

275

Анонимен

преди 4 години

проверката от армията спира разпространението на вируса

274

Turk

преди 4 години

Toy e bylgarin li? Jivkov plascheshe che Bulgaria shtela da ostane v ryceto na Turci ... no sega tq e ostanala v ryceto na person of color :D

273

ЧЕРНА ПАНАМЕРА

преди 4 години

от 1945 БА само харчи пари, време е да поработят и те, другото е учения и спорт на открито за тях, време е да действат

272

Шофер

преди 4 години

Ако не армиярта ти ли ще контролираш *** на тумби пред блока ти , само тия момичета в камуфлаж незная кви ще ги вършат .

271

Анонимен

преди 4 години

Армията на Краси слаби български "монаси". :)))))))))))))))))))

270

Алантупак

преди 4 години

Айде още кинти като се завърти болюк парась ще има и за Табор Башията пове.....вижте ,че където се зададе нещо веднага бута да вади таборите.....

269

ДА

преди 4 години

Изобщо не четох статията.Стига ми заглавието!Направо пращайте армията в гетата,че от там ще тръгне бума!Същото е и по селата в махалите.Ние можем с години да си седим в апартаментите,а по селата-какво става!?

268

Анонимен

преди 4 години

Създадоха една изкуствена криза и започнаха да вземат от неадекватни до къде по-неадекватни мерки! И акъл за тия мерки взеха да дават индивиди,които не са за това! И стана хаос! И хаоса се увеличава тотално,защото когато не знаеш какво да правиш-правиш големи тъпотии!Необмислени! Това с въвеждане на военно положение и затваряне на градове и села е нещо изключително глупаво! Само панираните хора вярват на тази огромна лъжа! Мисля,че процента на трезвомислещите след първия шок-се увеличава!

267

*/*

преди 4 години

За 2018 общо в България са умрели 108 526, 56 000 мъже и 52 000 жени.За 2019 не видях статистиката , но и тя е там някъде.Така ,че в България умират по около 300 души на ден.Без вирус,без нищо...просто умират.Това е положението....ако искате напишете "смърнтост в България" и четете,там има и други интересни неща.

266

Анонимен

преди 4 години

Ама и тоя с оскубаните вежди на снимката? На "първа" изстипосан...Леле, леле...? То нали демокрация?...

265

ДО 285 ФАШИСТА

преди 4 години

АБЕ ФАШИСТКА МУСАВА СВИНЬП КОПЕЙКИ ЛИ ?ЯЖ АМЕРИКАНСКИЯ МЕРТЕК ЧЕРЕН И СЕ ПОТАПЯЙ БЕ !

264

ДО 283 и 284

преди 4 години

Не се плюмчи бре, събирай си копейките и връщай на вторични, че металите падат.