9

Анонимен

преди 4 години

Имам един приятел, на който коронавируса му намали драстично работата, а от там и приходите, човекът е със 100000 лв. кредит, та въпросът ми е, как държавата ще му помогне, при положение, че дори няма право на частен фалит.

8

Анонимен

преди 4 години

Направиха нещо добро най сетне. Аз нямам да изплащам кредит, но има хора които изплащат и то за дълго време. Така че короната може все пак да им даде глътка въздух.

7

ПроСоТо

преди 4 години

в Британия просто СПИРАТ вноските по задължения към банки както на физически лица,така и за някои институции.За сега за няколко месеца,но предполагам че няма да продължи повече от един.В Гърция раздават "на калпак"-ПЕРСОНАЛНО по 800 евро на тези,които са загубили работата си заради "короната"В Австрия дават по няколкостотин евро /в зависимост от стажа/ на принудително съкратените.Тия и други държави ще се оправят..Наша Тиква мисли как да внесе маски от ..КИТАЙ!!!!

6

Анонимен

преди 4 години

"Депутатите решиха още, че работодателите могат да възлагат на служители си надомна работа или такава от разстояние без тяхно съгласие." - Тук за допълнителна работа ли става въпрос - за работа след установеното работно време, защото звучи малко ненормално работник да откаже да работи от вкъщи?

5

Хаштаг

преди 4 години

#зарази депутат добро дело.бг

4

Сега

преди 4 години

Пълен хаос и подигравка,избиите тези гадове...

3

Да или не

преди 4 години

Моля,ако някой знае приехали 60% за 3 месеца за застрашените от уволнение?или нещо подобно?

2

Анонимен

преди 4 години

Тъй де защо не обясняват наложените запори до сега остават ли

1

не разбрал

преди 4 години

и пак не става ясно - за всички ли запори важи или за нови...пфууу