16

Додо

преди 4 години

Хайде сега, всички български гама мъже, които работят за по 750 лв месечно, дружно да се вайкат, че щели да намалят милионите на Роналдо! Въй.....

15

Анонимен

преди 4 години

Време беше тези женички да слязат на земята. Да даваш на някой милиони за това че тича след една топка е леко казано скандално

14

Анонимен

преди 4 години

Могат да започнат да показват на живо как вкарват гол.

13

Анонимен

преди 4 години

Кога е извънредно положение първо на спортисти после на артист и т. н се режат парите. А в такъв момент пари за забавление няма

12

мечта

преди 4 години

Роналдо е най-видният сред всички, направо днешен символ на футбола. И като такъв и ще остане в историята на тази велика игра! Хората имат право да коментират както и каквото си поискат и каквото мислят. Прочетох коментарите. Нито една обидна дума към идола. Впрочем появи се новината, че е предоставил хотелите си за болници, после се оказа, че не е така! Впрочем - не е длъжен, но щеше да е добре поне един от своите хотели да даде са нуждите на болните. Макар и за имидж!

11

мнение

преди 4 години

Тия разглезени от пари и внимание хора! Не мисля, че е лесно да си спортист на високо ниво - черен труд, жестока дисциплина, работливост, ТАЛАНТ, да ти го е дал Господ и да имаш волята да го развиваш. И правят голямо шоу по терените - факт. Но... страхотно надценени като полезни за обществото, получават толкова много, че е чак срамно. Хората на науката, откривателите, притежават същите качества и работят като черни роби, за да направят пробива. Но обществото предпочита първите! И сега?!?!

10

Анонимен

преди 4 години

Дреме ми има губи , за мен и 1000 да загубя са много защото нямам много средства.

9

Анонимен

преди 4 години

"...Роналдо губи милиони"===Роналдо щото пък няма милиони. Сума ти компании фалираха, хора останаха без работа, други принудително излязоха в неплатен отпуск, тоя ли точно трябва да съжалявам?

8

синджир

преди 4 години

До ВерижлоТака де, учените от БАН така ги наричаше, и аз това казвам. Младите ги прогони същият този индивид и аз това твърдя. Заплатите им бяха около 500 лв. /по бегли мои спомени/ и те побегнаха накъдето им видят очите. Тия дни Б.Борисов ги покани и вежливо ги изслуша! Променят се нещата. Опряхме до изучените и начетените!

7

Анонимен

преди 4 години

Да ги ожали човек. Ритнитопковците докато взимат по една торба пари, за да тичат след топката, някъде хора учили с години получават по 1600? за да ни спасят от вируса. Още ли се чудите защо сме на този хал?

6

Верижло

преди 4 години

До синджир.....С грешка си. Дянков наричаше БАН с това име. А погледни колко млади работят там. Май ...само на пръсти да ги преброиш.Не лъжи, другарю, а виж колко са младите в този бранш на БАН.

5

MaйMyнaтa

преди 4 години

Еми ето, мечтата им да плащат по-малко данъци се сбъдна.

4

синджир

преди 4 години

Футболистите в Испания, Италия и на други места получава пари, огромни, които дори не можем да осмислим. А един научен работник /май в цяла Европа, за България да не говорим/ е натикан в ъгъла със смешна месечна заплата. Дянков ги наричаше подигравателно феодални старци, а изразът е "синодални старци", той и това не знаеше.. Е, сега футболистите ли да питаме с какво да се лекуваме в епидемията - този въпрос вече задават в Испания!

3

Анонимен

преди 4 години

Да ги пуснат в неплатена отпуска.

2

Анонимен

преди 4 години

Дайте да събираме пари за Роналдо, че обедня.

1

Анонимен

преди 4 години

Горкия.Жив да го ожалиш.