26

До 15

преди 4 години

Целият свят е пламнал.Икономиката рухна,паниката е обхванала всички.Правителствата инжектират(печатат) трилиони долари основно за намаляване на паниката.Определено предстои нещо много голямо,нещо невиждано (само се моля да не е виждано само от нашето поколение,защото иначе сме го загазили).Истината се знае от малцина и се крие умело.За седмици света се разпадна,всякаш наближава армагедон.

25

Анонимен

преди 4 години

Моля някой запознат да поясни лакво са тези вентилатори. Благодаря!

24

Анонимен

преди 4 години

Тия нали щяха да са на стадния принцип, който оцелее и ще има имунитет? Що сега реват за лекари?

23

Анонимен

преди 4 години

Пенсионерите трябва да са под карантина. Дори и медиците.

22

Анти-Сорос

преди 4 години

Не ми пука за англо-саксите, заченати от кръвосмешения!

21

горчивата истина

преди 4 години

Като знам нашето бившо GP ,който се пенсионира преди година,какъв е пъзлю и некадърник, много се съмнявам ,че ще се притече на апела.Има свестни доктори,които вероятно ще отидат,а точно *** ще се сниши и когато кризата свърши ,ще се подаде от дупките и ако няма достатъчно медици, ТОГАВА,ще се притекат на помощ ,за да довършат тия пациенти,които са оцелели,но още са слаби и уязвими.

20

Анонимен

преди 4 години

Браво! И ние да извикаме медиците напуснали България на помощ! Харизмата на Бойко ще ги привлече!

19

шляпалника

преди 4 години

Както се казва...Too late...Твърде късно!

18

Анонимен

преди 4 години

По-лошо от война. Постапокалипсис.

17

Анонимен

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТДа не намекваш за война,пази Боже!

16

Тутмаков

преди 4 години

Възможно е да се наложи приемането на Закон за трудовите ресурси и трудовата мобилизация. Може да се мобилизират всякакви безделници, тунеядци, празноскитащи, хрантутници, въобще неуплътнени за работа елементи и да им се осигури такава, естествено изцяло в полза на обществото и социално уязвимите граждани. Мобилизираните ще се почувстват полезни за себе си и за обществото, ще осмислят живота си като извършват високоблагородни трудови подвизи в материалното производство и където се налага...

15

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

В България се оттренирва кризисно положение с пандемията. Във Великобритания призовават пенсионери - здравни работници да се връщата на работа.В САЩ готвят да раздавата по 2000 долара/месечно на всеки американец като гарантиран минимален доход.В Испания разгръщат лагери подобни като в Ухан за лечение на заразени. В Австрия се готви военно положение и са извикани 20 000 наемника от САЩ за целттаПичове, сещате ли се какво предстои ?

14

Анонимен

преди 4 години

До 11 анонименОще ми е смешно за каква масова психоза става въпрос и колко много прости хора има по света!

13

Анонимен

преди 4 години

Енгилизите упорито искат да минимизират натоварването на пенсионната си ситема и по този начин да излязат едни гърди напред, след пандемията.Византийски номера!

12

Анонимен

преди 4 години

Ooo, v anglia po bebetata, po decata li hodi toz virus...ayyy, toi mnogo po-opasen toz angliiski viruz...

11

Анонимен

преди 4 години

е що така, нали ви беше смешно допреди 3 дена, ко стана?

10

Анонимен

преди 4 години

Точно преди брекзит имаше новини как мотаели медици от Италия и Испания и не им обещавали разрешение за престой, щото не били живели достатъчно дълго и щото били на временни, а не на постоянни договори.Да се махат по-бързо от ЕС.

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен6Призовават всички 65 000, защото очакват много малък процент да приеме. Би било някакво чудо, ако всички 65 000 отвърнат положително. Според мен, ако и 0.5% от тях откликнат, ще е нещо. Реално нямат нужда от толкова много.

8

Анонимен

преди 4 години

Ако могат да ги измъкнат от пъбовете...Точно четох за верига , дето отказва да затвори и твърдят , че продажбите таман са се вдигнали ..

7

смях

преди 4 години

ингилизите се нацъкаха. Е не е пламнало още всичко, но кой може да каже какво е реалното положение.