35

Мухахаха

преди 4 години

В момента гледам по Ютуб клипове на 2160р60 4к . Сигурно са се уморили да им намаляват резолюцията .

34

Анонимен

преди 4 години

До 1Баш па да няма смисъл ... Съквартиранта беше с някакъв "2к таблет" и викаше - скии кво качество вади на 4к ли е, на 1080 лице, не ги знам, на скии го ...А защото му е некав шантав таблета, Netflix му го пуска на 540p. ,Нашия настояваше, че ако било такова качеството, нямало да каже бе, да разлепи къща от кола, заради квадратите ...

33

Анонимен

преди 4 години

И пичове ... Не знам за вас, ама ние сме с аверите на някакъв семеен план и 5 човека си село $20. 4 долара на месец, честно казано, ако си в друга държава, не си засшужават зора. Сега, не всички сме израснали снимки мпютри о не всички им разбираме.

32

Анонимен

преди 4 години

До оуфОбаче нетликс стриймва на милион-два души едновременно, което не е прожлем. Лошото е, че сега стомвят на 30-40 000 000 души. В Скандинавието и Германия, повечето абонати са с 4к, а нетфликския 4к при добра връзка е (има различни версии, който ти се пращат според нета и поне 2 от тях са "4к") на която AWS,-a праща на макс е поне 100 пъти по голяма от това 640x480. Ако не си ограничи щстийма, повечето хора няма да могат изобщо да гледат. В нормални обстоятелства не така.

31

Анонимен

преди 4 години

Тия от Нетфликса ще си смъкнат ли таксата ?

30

оуф

преди 4 години

Къде е тая информация за youtube!?

29

Анонимен

преди 4 години

До оуфТова е така, но и нетфликс, и останалите платформи имат официална информация, че изкуствено ще лимитират качеството, защото има прекалено голям трафик и не смогват - всеки кисне на телефона и компютъра и зяпа.

28

оуф

преди 4 години

Еманация на журналистическите умения :/Това е поредния пример за това как един човек ако не разбира от нещо може да напише една тотална глупост. Quality-то на клипчето зависи изцяло от вузможностите на интернета на човека, който гледа клипчето.Това, че автора на статията е започнал да гледа клипчета с по-ниско качество, значи че интернета му е по-слаб. Същото може да се каже и за уменията му за това как работи youtube - много слаби.

27

Бате Гойко

преди 4 години

"Ако за теб subscription-a на Netflix, HBO, Tube, и Amazon е нещо за богатите нивото ти е много ниско - сиреч си беден."Аз, като по-***, ама не съвсем беден, имам абонамент само на рутракер.орг за 0 лв./месец и си гледам филми 4К. Лошото на моята услуга за поточно видео е само, че няма собствени "ексклузиви", но за сметка на това там присъстват всички екслузивни заглавия от гореспоменатите услуги. ;). А да плащам за нетфликс, дето не си правят труда да сложат едни субтитри- няма да стане.

26

Анонимен

преди 4 години

Порното е с лошо качество, не се вижда коя дупка уважава, трябва да се ориентирам по заглавието.

25

Анонимен

преди 4 години

Борянче, попрочети малко за пълния член, кога да го слагаш и кога не, мило детенце.

24

Язък

преди 4 години

сега няма да мога да гледам в 4K UHD как някав *** смесва ментос с Кока-кола и тя му гръмва в кухата глава.

23

Голема драма...

преди 4 години

Дреме ми, че няма да гледам някакви пъпчиви пубери, които си играят на ТВ водещи и се зоват влогъри.Важното е, че хамстера си излъчва в HD!

22

заинтересован

преди 4 години

А Pornhub ще засегне ли?

21

Анонимен

преди 4 години

До 12Какво послушно консуматорче си само. Пълниш им чифутските гуши за няколко бозави сериялчета. Леле направо ти се възхищавам на величието и социално-икономическият статут :)

20

Аз

преди 4 години

Не виждам никаква разлика всичко си има FullHD.Или просто никой не ни брой за европейци ;)

19

Щерю

преди 4 години

Взели да им пушат и гърмят сървърите...

18

Анонимен

преди 4 години

Нямат достатъчно "Bandwidth" когато има натоварване нямаляват качеството на видеата.. Занапред не е хубаво защото постепенно ще се увеличи потребителите на Ютюб..

17

Анонимен

преди 4 години

Пичове, я споделете - някой вижда ли ограничения? При мен си върви всичко :) Явно България не я броят за Европа ;)))

16

Анонимен

преди 4 години

"Youtube намали качеството на видеата за Европа до 640х480p"Върнаха ни в 2000-ната, когато бяхме масово с 14" монитори с резолюции от сорта на 800х600 и 1024х768. Това е нечоевшко бе!