148

Lilith

преди 4 години

До fdsfsdfСъфорумецо, сте сам в мъката си... Прочее- карантина, карантина, но какви са мерките са подпомагане на карантинираното население? Ами ако, например, някой не си е взел здравната книжка? Ако няма клон на неговата банка в града, а той не си е пуснал интернет банкиране/не знае, че може да нареди на своята банка и през друга/ изтича му картата. И не си е взел учебниците н детето/таблет или лаптоп, за да може то да учи. Поне хляб и вода някой раздава ли им? Че им продават- знам.

147

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 147Знаеш ли за колко време съхнат едни прашки? Вечерта се пере, лягаме си и на сутринта има изпрани и сухи чорапи, чаропогашник и прашки. Та... тези на друг да ги разправя.

146

бедните

преди 4 години

горките сигурно ходят чисто голи по улиците, нали в банско е открито поле няма къде да се подслониш това е просто клане над бедните хорица, добре че е инстаграм та да си публикуват муцките на всеки 5 минути

145

Gitan

преди 4 години

Що за глупава статия, били блокирани. Има наложени мерки, а преди това имаше препоръки, които тези хора не са пожелали и да прочетат. Аз не желая, хорам, на които не им пука за здравето на околните, ежедневно да влизат в новини като бедстващи, ако ги пуснат да излезнат от града по скоро те биха докрали такова. Доста се смях, с интервюто на една блокирана кифла, че нямало къде да тренира, според мен такива с мозък колкото да ходят, директно да ги пращат в Ломбардия.

144

анон

преди 4 години

абе гергано *** глупава- заради такива като тебе дето гледат как да минат "барикадата" сме на това деридже. свии се малко, премести си *** кола (защо изобщо се пречкаш или викаш ако поседите там може и да ви пуснат?) и устискай 2 седмици за да имаш на есен нов сезон а не и него да затриете. аман...

143

Дисциплинирания

преди 4 години

СВЪРШИ ДАЛАВЕРКАТА А......ДОИДЕ ВРЕМЕ ДА СПАЗВАМЕ ПРАВИЛАТА А-ВЕЧЕ НЕ ВИ Е СМЕШНО НАЛИ......СТИГА СТЕ НИ ГУБЕЛИ ВРЕМЕТО С НАГЛЕЦИТЕ.ДОЙДЕ БОЖИЯТ СЪД........Е ТАМ НЯМАТЕ ЧОВЕК ХА ХА ХА

142

fff

преди 4 години

що тражи *** си там.

141

Факт

преди 4 години

Всичките тези уж потърпевши от мерките срещу вируса са пратени от БСП , за да сеят хаос и недоволство! Така и не разбраха комунистите , че със саботажи на реда и партийни сбирки за изтъкване на нередности пречат на възможността по-бързо да мине бедствието! Ноооо, те искат точно това - да мре народа , но да има после как да кажат , властта не опази народа ! А точно те, комунистите, ликвидираха много повече българи с глад през 1997 г. !

140

Илиян

преди 4 години

На таза сбръчкана й дайте да изгледа видео на болен от вируса в Италия и Франция. Лежи по корем, главата му е завряна в някаква специална кутия, на гърба му има шнурове, така ще лежи докато оздравее или не. Заради някакво оборудване, Сбръчкова се връща в Банско и сега плюе по пазителите на реда. Знае ли тя, че във Франция нямаш прво да излезеш на улицата, глобата е 150 евро. Никак не е лека болестта и никак не е сигурно, че няма да я лепне точно тя. Капризи на лекомислена гъска.

139

жаго

преди 4 години

Нямат дрехи жените .... идвам да се тресемме!

138

45154

преди 4 години

Спрете да лъжете, че има блокада заради карантината в Банско. щом като толкова души напуснаха Банско и разнесоха заразата в най-отделечени населени места, където нямаше нито един случай, значи никой не е блокиран. Драстичен е п римерът с тази от Карнобат, заради която са пръскали дезинфекнат от въздуха върху града, а на първо броене контактните са 50 човека.

137

Анонимен

преди 4 години

И Беър Грилс не мой оцеля в Банско.

136

Анонимен

преди 4 години

Моля ви, вкарайте ги моментално в затвора, че поне да имат покрив над главата и храна за държавна сметка.Иначе им нарушавате правата!

135

Анонимен

преди 4 години

Докога ще ни занимавате с тая?!Да седи 2 седмици в Банско, какъв е проблема?!*** нямала...Хората в Бургас и Варна разбраха откога почва да тече карантината на Банско, само тя не разбрала...

134

Моля ви,

преди 4 години

хора от Банско, купете на мацката два чифта *** и един сaпун да си ги пере.

133

аз

преди 4 години

жител на Банско още няма заразен ( доста тестове са направени до момента) , ама вие сложихте Банско под карантина при положение , че туристите са вън , сезонните работници са вън - тоест "заплахата" (ако я има) отдавна е извън Банско.За сметка на това приехте хиляди "шведи" , които са евентуални вирусоносители в държавата без да ги поставите под карантина.Айде убедете ме ,че това не е просто една евтина пи ар акция и опипване на положението. Можехте да затворите само границите , а вътре не.

132

никой

преди 4 години

да им доставят по един кат дрехи и готово.хората по време на войните да не са имали гардероби с дрехи.магазини за нови дрехи и втора ръка има в банско.не виждам никакъв проблем.

131

fdsfsdf

преди 4 години

Чичайките с пагоните направо да вземат да ни избият и да се свърши с тая мъка. Моето доверие в тях вече е 0. Страната не е казарма, но те от друго не разбират, а тръгнали държава да управляват. Съветниците от лекарския съюз също не са наред. Аз няма да изкарам тази карантина, ще получа инфакрт и вместо от корона ще ме пишат умрял от сърце.

130

Анонимен

преди 4 години

През сезона в Банско сигурно има 10-15000 персонал. Хотелите затвориха седмица преди карантината и поне 90% от тях се се прибрали по домовете. Незнам за какво е тази карантина.

129

Анонимен

преди 4 години

До Доколкото разбирамЯвно нищо не си разбрал. Предупреждение имаше само за чужденците.