12

Логично

преди 4 години

Така е .Веднага след изкупуването на тоалетната хартия и консервите русенско варено изчезнаха и АйТелефоните от магазините. Очакваше се , казват големите национални коментатори.Хората си стоят в къщи... нагъват русенско варено... напъва ги яко от развалените вече консерви и бягат в тоалетната.А там, те по навик си правят снимки и клипове с телефоните и пращат в социалните мрежи. Неслучайно Ютуб наложиха ограничения за трафика....А после идва ред и на тоалетната хартия...

11

Инж

преди 4 години

Посмях с това "производителят на хардуер". И къде е завода на Епъл? Те не произвеждат нито един от компонентите в устройствата си. А вече и не ги проектират. Плащат на фирми да им проектират и произвеждат компоненти. За всичко, на което видите отхапаната ябълка е това. Никакъв хардуер не произвеждат. Затова и изостанаха с над година при пускнето на 2Г, 3Г, 4Г. А за 5Г ще забравят. Толкова за Епъл. Славно минало, но мрачно бъдеще.

10

Бръм

преди 4 години

До .. 3Ти пък - миналата седмица купих два, за жената и дъщерята, че старите им бяха почнали да издават багажа - пукнати екрани и остарели батерии. Не става въпрос за последните модел, но все пак нови, сравнително евтини, които ще изкарат още две-три години.

9

Миро

преди 4 години

С кредит мога да си закупя 1 и да го изплащам 3г, но имам други потребности.

8

Анонимен

преди 4 години

Ужас. Само по 2 иТелефона.Тъкмо се бях напънал да купя 5 да си ги натъпча в ушите, в носа и в.. тея 3 места и сега язък

7

Анонимен

преди 4 години

Всеки може да си купи само до два смартфона - ИЗРОДИИ

6

Анонимен

преди 4 години

Неееееееее-е-е-е-е-е-е-е-е...

5

Анонимен

преди 4 години

Хората се засилиха да купуват айфони и за това максимум 2 на човек. 7 милиарда население на земята да си купи по 2 айфоня са си 14 милиарда. От къде ще ги извадят толкова бройки?

4

до 3

преди 4 години

В статията ясно пише следното: "Последният път, когато е въвеждано подобно ограничение е през 2007 г., когато компанията представи Iphone за първи път, за да спре хората да ги препродават."

3

..

преди 4 години

Кой *** ще си купи повече от 2 телефона? Това биха могли да бъдат фирми или държавни институции или телефонни измамници или каквото и да е друго, но не и физически лица. На накой от вас да му трябват 4 телефона накуп? Съмнявам се.

2

az

преди 4 години

ха-ха. Посмях се.

1

Анонимен

преди 4 години

да се ограничи проджабата на тоалетната хартия със закон до 4 ролки.като почне да свършва започвам да звъня на 112.ако няма маски до седмица започвам да звъня на 112.