13

Анонимен

преди 4 години

До българин = копейкин! Поредния чебурак тролещ за копейки. Поне се научи да се изразяваш кото нормален, а не като бавно дете.

12

Да

преди 4 години

Абсолютно! Не затвориха границите, когато пламна в Китай..., изчакаха да се разнесе по света... и сега затварят. Е, защо!? Защото им е удобно-да сринат икономиката и хоп още по -жестока криза от 2008г. И стоят и наблюдават отстрани, а хората умират!Дано Господ ги накаже!

11

българин

преди 4 години

До 10 То бива недоверчивост.Ама това твоето Е извън пътя! Опитваш се да ме убедиш ,Че на " режима" Не му пука?! Нещата се промениха през тия 30 г бе човек? От останалите ,комунистически държави" Които Не са към твоята САЩ. Нещата Не са такива каквито бяха вече! Там !!!! Прочети и се информирай! Не се дръж като младо " американофилче" чувайки само думата " комунизъм"!-:)

10

Анонимен

преди 4 години

Все е имало масова манипулация, но сегашното в топ! Какво ли няма да направят за да предизвикат поредната финансова световна криза, за да приберат парите на хората!

9

До 1.

преди 4 години

В Китай "затихват" нещата, защото са забранили на лекарите да регистрират новите заразени. Знаете, че в комунизма нищо не се решава - само се потулва.

8

Анонимен

преди 4 години

В Южна Корея правиха тестове тук тест няма да ти направят ако не си за болница т.е в тежко състояние а леките случаи които са между нас какъв е контролът никакъв -иначе се мудрят кога да пазаруват пенсионерите -психоза отвясъкъде

7

Анонимен

преди 4 години

на 8 милиарда човека какво са 200 хиляди????Това даже не може да се класифицира като епидемия....

6

българин

преди 4 години

До 6. Който е живял през комунизма,знае що е дисциплина! Ама сега децата.От къде да го знаят това животно , дисциплината" какво значи?!-:)

5

Бунгар

преди 4 години

Българите дори неможем да си представим как са издигнати в култ дисциплината,респекта към по възрастни и по старши и най вече хигиената в Корея и Япония. Това трябва да се види,но не като турист за няколко дена,а да се живее по продължително,както и социално в тези държави.Живял сам в тези държави около 10 години,като основно в Южна Корея. Не е хубаво когато свикнеш да живееш в уредени държави....,.но си струва

4

Анонимен

преди 4 години

Основната разлика между Корея и не само България , но и останалия свят е , че те са мнооого дисциплинирани и отговорни.Първата реакция на българина е да противоречи и да намера кусури, да поуплюе управлявящите и да опита да изхитрее. Ама при вируса хитринки не минават....Дисциплина, братя и сестри, желязна дисциплина и хигиена е разковничето тука!!! Пазете се и бъдете здрави!

3

Анонимен

преди 4 години

Епидемия няма, не го ли разбрахте?100 човека за 10 дни не е епидемия.Освен това от телевизията могат да ви лъжат както си искат.

2

Елемаг

преди 4 години

Каза си го човека,хора си пътуват ама не еимало филмчета колко се варди летището,като при нас ,а наистина мерене на температура и прочие!!Кой ще плати на народа половинчатите мерки в началото,заради които страдаме ние сега.И човека го каза""Тук пълна карантина не е имало" А до оная седмица влизаха *** без проверка на температура на тумби.Сега пак ще плащаме обикновенните българи!!!

1

Анонимен

преди 4 години

Трудно се сравнява една от най-развитите държави в света с банановата република на Шайката...