15

Да

преди 4 години

Вижте, хора-не харесвам Турция, обаче е срамота да се злорадства, че вируса там също взима жертви.На този огън се печем всички!По-хубаво е да си съдействаме, не да си пожелаваме един на друг зло.Помислете над това.Ердоган е гадина , но народът си е народ.

14

Анонимен

преди 4 години

До 11Колкото по-зле е Турция, толкова по-добре за нас и всичките й останали съседи. Това ако не си го осъзнал досега, значи си напълно безнадежден случай. Това е страна, която в цялата си история е правила само гадости и мизерии на всички около нея във всеки момент на слабост проявен от страна на другия.

13

Анонимен

преди 4 години

До реалист Или по скоро лъже,за да може да си пробута по лесно мигрантите в Европа.

12

Реалист

преди 4 години

Такава голяма държава плюс милиони бежанци заразените и умрелите са малко.Явно държавата взима мерки.

11

Анонимен

преди 4 години

Аз за Турция нямам притеснения. Държавите с полудиктаторски режим ще се оправят по-лесно в ситуации, които изискват затягане на дисциплината. Освен това в Турция и Русия имат изградена интелигенция, която в кризисни ситуации излиза на преден план. Нашата интелигенция умря преди 70 години и оттогава на власт е прoстократията.

10

Бай Х*й

преди 4 години

Бати злобарите вие сте точно: Не е вжно я да съм добре важно, важно вуте да е злеТурция дърпа яко напред промишленост, селско стопанство, воена промишленост, туризъм във всички сектори има развитие. По време на криза увеличава минималната пенсия на 1500 тл. отлага всички плащания към държавата и банките с 3 м. за сега влива 8 млрд.$ в малкия и среден бизнес. АААаааа вие какво ще получите.? На дедовия Депотатите ви ще се налапат яко а народа пак ще го духа.

9

Анонимен

преди 4 години

Вчера в Истанбул аплодираха лекарите точно в 21 часа:

8

ma4enik

преди 4 години

До УМЕН; Няма да имаш повод да се радваш. По-скоро ще плачеш с тези 50 проби на ден и пристигащи хиляди от вън.

7

Анонимен

преди 4 години

"Иначе Турция си взела мерките каквито и Европейските държави не са взели."Дезинфекцирате козичките преди употреба ли? Няма да е зле, да. В Европа не се налагат такива мерки, вярно е.

6

УМЕН

преди 4 години

До HasanНе си спомням да съм ти разрешил да се обаждаш

5

Анонимен

преди 4 години

До Само отбелязвам 3Първо, направените проби са над шест хиляди - провери, преди да тиражираш лъжливи новини!Второ, дарението на маски от Турция е 50 000.Чети си опорките от *** крушовишка и Грипен Шипката!

4

Hasan

преди 4 години

До УменА защо трябва всичко да каже ???Ти каквото стане у вас всичко ли казваш на комшиите :)))Има си неща които са за национални интереси.Иначе Турция си взела мерките каквито и Европейските държави не са взели.Хората си спазват карантинните условия но макар и на нисък оборот промишлеността си работи.

3

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Нито пробите са свършили, нито пък си седнал да си баеш на боб; като ти гледам акъла, скоро ще почнеш да си гледаш на собствените си карантии.

2

Само отбелязвам

преди 4 години

Как турците имат пари за 2000 проби на ден? Ердоган що не даде от тия тестове на Бойко,? Ние днес само 56 проби сме направили.

1

Анонимен

преди 4 години

И у на пробите свършиха. Сега тестваме на боб и пилешка карантия.