61

Анонимен

преди 4 години

Изведнъж лекарите като членове на БЛС почнаха да казват, че е нямало ни общо събрание, ни такова на управителния съвет и въпросният доктор сам е пуснал декларацията без никаква координация с останалите. Явно на някой горе му е трябвал бърз повод за затваряне на града и е ползвал калинка.

60

баи

преди 4 години

много хора не са чели явно - говорим за испуснато бактериологично орьжие учените не могат досега да разберат как деиства какво ще се случи след година или две на уж -излекуваните - 2 белтька на спин и по един корона вирус от прилеп и змия - кои е излекуван от спин досега хвьрлени са милярди за иследвания разработки на ваксини знаете резултата - а умуваите колко лек и безопасен грип е

59

А

преди 4 години

Сушайте лекари! Добри или лоши са- няма да има други, когато потрябват на всички едновременно. Питайте ги китайци и итальианци, те го знаят вече. Затваряйте София и страната!

58

Аз предлагам

преди 4 години

Да се спре потока също на българите от чужбина към България без да са направили тест и обратно. Т. Е. Предлагам най-добре всички да останат там където са за момента, докато не се тестват всички.

57

Аз предлагам

преди 4 години

Продължение:Моля от Днес. Бг изпратете моето предложение за да не се стига до военно положение и криза до коледа

56

Аз предлагам

преди 4 години

Аз предлагам да се затворят границите. Да направим всички тестове за корона вирус. Те струват 10 лв. Тези които са заразени, да се лекуват под строга карантина в няколко болни и, които болници ще лекуват само болни от корона вирус, а другите да приемат останалите болни. И всички не заразени обратно в нормалния живот. За заразените всички ще работим и ще изпращаме храна, вода. Много по-бързо ще приключи всичко. Границите остават затворени за страни които не са направили този режим.

55

Меркантилни дуфтури

преди 4 години

Това съсловие е сред най-меркантилните. Много добре знаем че прибират както парите от здравната каса, така и от нас, ако им паднем като пациенти. Доплащането а почти винаги нерегламентирано, на ръка. За себе си никога няма да им дам и лев, ама за близки - какво да правиш. И сега се изживяват като някакви експерти, без да са помогнали на никого - ако имаш вирусна инфекция си стой вкъщи, на личния лекар - по телефона че да не се зарази...И тая *** се кичи с титлата "доктор"!

54

Анонимен

преди 4 години

какви ще са мерките за избягалите лекари и сестри?Лекарите и сестрите се изявиха като диктатори, които налагат репресии върху народа, а те искат да са напълно безнаказани и безотговорни.Винаги са били хитреци, сметкаджии и против равенството пред закона.

53

Евтимий

преди 4 години

Медийте не следва да разпространяват такива прос ташки иизявления. Завършил - недозавършил някой ПУЦ и дава акъл, без никой да му го иска.А както забелязвам май няма достатъчно.Бог да пази България от такова скудоумчие.Амин

52

АНТИТРОЛ

преди 4 години

Чета коментари и се чудя на тия дето врякат срещу карантината. АМИ КАТО ВИ СЕ МРЕ САМОУБИЙТЕ СЕ БРЕ, КАКВО СТЕ СЕДНАЛИ ДА НАВИВАТЕ ДРУГИТЕ ФИТИЛДЖИИ ТАКИВА! кой знае какво ще ви стане като си стоите две седмици в къщи, няма да ви умре магарето. СПРЕТЕ СЕ ПОНЕ СЕГА, НЕ ВСИЧКО Е ПОЛИТИКА И НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ПЛАТИ ЗА ГЛУПОСТИТЕ ДЕТО ГИ ПИШЕТЕ, ОСВЕН ОНЯ ГОРЕ, ТОЙ ЩЕ ВИ ПЛАТИ С ЛИХВИТЕ!

51

Анонимен

преди 4 години

Легализация!

50

Край

преди 4 години

Да се дадели максимални правомощия на МВР и ... главния прокурор.Да не пресолим манджата ей. Това с главния прокурор взе да ме притеснява повече от короната.

49

Анонимен

преди 4 години

Имайте предвид, че всички онези, които сега размахват пръст от екрана и плашат стадото, са НАШИ слуги.Ние им плащаме заплатите.Тяхното задължение е да се справят с живота в рамките на законите, а не да си измислят нови, репресивни закони, за да си построят собствен ФАШИЗЪМ.

48

Базята

преди 4 години

Значи според мен всичко трябва да се върне по старому, цялата икономика да се активира наново, магазини, хотели да отварят, градини, ясли и училища и всеки на работа. Възрастните над 60-70 под карантина, социални да им носят храна и т.н. Защото техните пенсии зависят от действаща икономика, работещи хора и данъци. А не като сега се кипрят вън повече от младите. А майки с деца и други забити вкъщи. Да седят вкъщи да гледат сериали и да си мятат спестяванията през балконите.

47

Анонимен

преди 4 години

Всички резултати и информацията, която дава Мутафчийски, се манипулират с цел да се плаши населението и да се оправдава въвеждането на фашистки режим от най-грубия тип, какъвто някога ни се е случвал. Тези хора просто се опитват да сгазят Конституцията под лъжлив предлиг и да заграбят Държавата.

46

Сата НАТО

преди 4 години

Сегашните мерки дават прекрасен резултат - ЕПИДЕМИЯ НЯМА. Оставям настрана това, че вирусът причинява елементарен грип, а трите починали са по вина на лекарите - нали имаха всичката техника и всичките свободни легла само за 30 човека заболели ! Всъщност пъреите двама умряха, когато имаше само 8 или 10 човека с положителни тестове в цяла България.

45

Анонимен

преди 4 години

За всички които искат да работят и не спазват забраните ще кажа едно.... пари на ония свят няма да ви трябват.....много хора загубиха живота си и за жалост продължават да умират, нека поне веднъж мислим трезво и не спазваме принципа "на мен няма да ми се случи"

44

Анонимен

преди 4 години

В цял свят такав е тенденцията. Всички власти са се напъланли от карантина да ни сложат под военно положение. Нито една валст или разузнаване не отговаря на въпросът,който вълнува повечето хора от къде се взе това нещо? Няма ли да има разследване?

43

До 48 Нато

преди 4 години

Дефакто главният прокурор не би трябвало да има никакво отношение в създалта се ситуация.Превенцията не е в неговите компетенции.

42

Анонимен

преди 4 години

По улиците след 8 часа вечер и без това няма кьорав човек.