7

Офф

преди 4 години

До АнонименАз пък съм съгласен - последните 2 години ми се налага да си имам почти постоянно вземане-даване със всяка възможна пощенска услуга от цял свят. Рядко има по-бърза и качествена такава, като тази в България. И аз бях страшно учуден, но е *** факт че лелките си вършат работата доста, доста добре на фона на всички останали. За цените - дори няма какво да се коментира. Жълти стотинки сравнение с другите държави и тарифите им.

6

Анонимен

преди 4 години

До 4Спрямо испанските, да, ни испанците не са точно бели хора. За другите обаче, не съм съгласен.

5

Анонимен

преди 4 години

За пощите само добро, че оня гол олюф юриста от пуца не спи, а слухти. Така че, нека всички приветсваме с бурни ръкопляскания това разумно, животоспасяващо, мъдро и навременно решение. Нека здравето и живота на хората бъде приоритет. Само не разбрах как шефчетата им ще ходят на Малдивите, с ниските заплати.

4

ще ми цъкате минуси

преди 4 години

ама ще ви кажа, че нашите пощи като услуга са на много прилично ниво. А като съотношение цена/качество - са още по-добре. Сравнявам с британските, испанските и датските пощи, където имам наблюдение от първа ръка.И разбира се, не говоря за състоянието на пощенските клонове или за "любезността" на лелките.

3

Анонимен

преди 4 години

Приемат се само...,освен до... Човек вика логопед,за да започне тълкуването,на текста.Какво е искал дакаже авторът на писанието.

2

Грую

преди 4 години

Тези са толкова некадърни че с чиста съвест може да кажем че не са почнали да приемат.

1

Анонимен

преди 4 години

С предимство ще разпространяват само печатните издания на Д.П.