10

Иван

преди 4 години

След като НЯМАТ право да ви глобяват, спокойно можете да откажете да си закупите билет от контрольора. :D

9

Анонимен

преди 4 години

Аййдяяя на авантааатааа

8

Анонимен

преди 4 години

Мишоциии, в Испания, от момента, в който въведоха извънредно положение, градският транспорт стана безплатен!!! На какви се правите вие бе, "европейски" управляващи?! Не стига, че хората не могат да работят, фирмите пред фалит, ами и щавите за мръсните ви превозни средства 10та употреба! Вън политическа *** от България!!!

7

Споделено

преди 4 години

Ама контрольорите що не си седят вкъщи? Толкова ли много им се мре? На спирката на Централна гара хич не слизайте. Не се знае до какъв процент е дезинфекцирана след като пияният гражданин с положителни проба,дето беше избягал от Спешна Помощ,се беше озовал там.

6

Някой си

преди 4 години

Е щом ще има контрольори направо спрете транспорта. Държавата трябваше да е солидарна 1 месец и да осигури безплатен транспорт.

5

Анонимен

преди 4 години

Фадъкова пак се измисири.Значи даходят да се заразяват.99% ,ще прихванат.Колко ще спечелиш~1000 лв,а ако се зарази някой. Има ли човек,общественик,да дойденай после.Пък това мисирково, стадо не си ли самоомръзна,накраде?????

4

Анонимен

преди 4 години

Само си представям как заразен ром, който знае за състоянието си, пази контрольор...

3

Честно

преди 4 години

А пък аз си мислех,че заради извънредното положение транспортът в София е станал безплатен, не само за римските граждани,ама не.

2

мнение

преди 4 години

ЦГМ да слогжи съобщения в автобусите,че глоби няма да има, а билети ще се купумат от контрольорите, с цел избягване на конфриктни ситуации!

1

1

преди 4 години

Защото преди са съставяли, особено на *** ни съграждани!