34

Йово

преди 4 години

Добре, а какво правим със завоевателите "бежанци" които прескачат великата ограда на границата. Нали Каракачанов и Борисов забраниха да се стреля по тези. Тези същите нали са от "трети страни" как тогава ще им забраним да влизат като те от дума не разбират а само от сила. Май всичко е една парлама. Разбирам да се стреля на месо и тогава ще знам че наистина ще се спрат тези от "трети страни" на границата.

33

Анонимен

преди 4 години

Трябва и да ИЗГОНЯТ всички араби, сирийци и китайци. Да не ни вземат Бизнеса, Парите и Работата, и за да я има БЪлгария... Щоот през Ислямското Арабск робство, ние българите искахме Ислямситите да ни дават пари, ако влезем в тяхан къща..Но ислямисите ни убиваха и дори влизаха в Български къщи и Клаха българи и крадяха.. И затуй и се освободихме през 1878 г. Тъй че Сирийците, араби и турци да бягат към Турция.

32

спс

преди 4 години

До дедо ТашункоПравилно пише от ТРЕТИ ДЪРЖАВИ. "Вторите държави" са тези от ЕС, и с тях няма забрана за пътувание с иключения на граждани на Франция, Италия и тн.избронени. Хората да четат, а журналистите да не преписват без да мислят наредбата, публикувана в сайта на Гранична полиция.

31

дедо Ташунко

преди 4 години

Достатъчно е да се каже: "затваряме границите за граждани от други държави". Хората тук питат основателно, защо не с "втори държави". Днешните журналисти допускат с лекота стилни и граматични грешки, а за пунктуацията нека изобщо да не отваряме дума.

30

серсеми

преди 4 години

За какво ги отворихме като ще ги затваряме границите?

29

Г.Т.

преди 4 години

До Бай *** Мамбо нъмбър 7Ся ку ми кажеш от кфо я вариш тая рикия, дет не излизаш по цел месет *** ваз ... сегащам се само за ино ... от външния нужник!Со здрави!

28

8

преди 4 години

Кои са вторите държави?

27

незнаеща

преди 4 години

Защо "трети държави"? Какво означава този термин? Защо не "втори държави"?

26

Анонимен

преди 4 години

До България в НАТО и ЕС тая напаст, защото България в НАТО и ЕС!

25

Анонимен

преди 4 години

какво затваряте бе, снощи към 22 от калотина имаше огромни колони камиони по пътя стотици камиони под прикритието на ноща ги пускат и сеят зараза. оставка на борисов веднага

24

България в НАТО и ЕС

преди 4 години

Най-накрая затворихме границите за руснаци! Крайно време беше да се спре тая напаст! Забраната може да остане валидна завинаги!

23

Анонимен

преди 4 години

Италия,Испания,Франция са все държави от Шенген.Ако не се забрани за тях,какъв е смисъла на затворените граници?

22

.

преди 4 години

"Забраната не засяга граждани на държави-членки на ЕС и страните от Шенгенското пространство и членовете на техните семейства" - ЛУДОСТ!!! Така нищо не правим!

21

Анонимен

преди 4 години

Бойко още в началото каза, че няма да затваряме граници! Сега защо ги затварят?

20

Анонимен

преди 4 години

най-големият вирус в целия свят са политиците. давай, корона, давай! ти можеш да ни избавиш от тях, ние не...

19

Анонимен

преди 4 години

Какво значи "трета държава"?

18

Бау

преди 4 години

Това няма да спре "вноса" на вируса. Българските граждани бягащи от вируса го носят насам...

17

(не)случаен минувач

преди 4 години

Имам въпрос - защо сред "третите" държави не е спомената Турция? И защо въобще не е спомената?

16

Анонимен

преди 4 години

Активисте още ли си жив каскет?

15

мишо бирочето

преди 4 години

защо ми цъкате минуси бе? вие верно немате за 5 пари акъл. глупав народ, слаба държава. помнете ми думичките долу след 3 месеца. язовирите са празни и продължава да ги точи тиквеника. погледнете допре *** в огледалото, бийте му един шамар и се вземете в ръце. утре ще е много много късно.