55

Анонимен

преди 4 години

Аз се чудя, докога българинът ще търпи подобни театрални постановки ? Ама имало вирус, ауу края на света..... много филми гледате.Вдигнете си дебелите трибуквия и направете нещо смислено, и покажете, че мислите.

54

аз-ът

преди 4 години

Т.Е. ТРИ МЕСЕЦА - КАРАНТИНА ? Добре , щом трябва ! П.П. Да кажа, че това което ще остане от България след 3 месеца няма да си заслужава живота. За да предпазим 10% от населението ще съсипем живота на останалите 90%. Тия майм*ни дето пляскат всеки вече по прозорците, ще бъдат първите които ще хванат дървото щом останат безработни и на улицата. Наказателни лихви няма и запори няма да има по време на карантината, НО НЕ И СЛЕД ТОВА м*лоуммници. Аз ще съм тук с пуканки и кола и ще ви гледам.

53

Инфо!!

преди 4 години

NoCV-19 е токова оръжие че близките 3 години няма да може България да се съвземе от вируса .Не знам от каде бълват тез лъжи , закон трябва за тез сойто пишат тез лъжи по новините и да бъдат вкарани в затвора

52

МИРО:

преди 4 години

ТОВА СА ДВЕ ТИКВИ,ОТ КОИТО ФАЙДА НЯМА!

51

Инфо!!

преди 4 години

Бойко Борисов е обвинен от Испанските власти за КРУПНА схема и е Запозозрян в източване на милиони Евро !!!

50

Инфо!!

преди 4 години

ДО #57 я малчи ти .. Този Генералчето в затвора трябва да е ..Заради него умряха възрастните хора .Лъжи Лъжи и Лиже та6аците на Бойко ***

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен56Не те ли е срам...,този човек не се е спрял,а ти плюеш....***

48

Анонимен

преди 4 години

е вие ако вярвате на Мутафчийски. вече няма свобода и на словот.остава да се информираме само от CNN и BBC.където не пропускат важни новини от сорта на 500 ковид починали за една вечер в Италия.После плюйте по Китай. Дано да дойдат да помогнат, че здрав човек няма да има в нашата велика страна Атлантида.

47

Анонимен

преди 4 години

очакваме и първите 1000 нови болни.то е ясно вече, не им се дават пари за тестове. Ще караме по схемата да преболедуват някои, т.е. всички да преболедуват.Който няма симптоми няма нужда и от маска и няма нужда да седи под карантина, а и няма нужда да знае че е болен от ковид19.успех народе.

46

HeinrichHimmler

преди 4 години

Не че нещо ама повечето държави обявиха планове за 18 месеца напред, само при нас до 3 месеца ще се изкорени вируса.. след 3 месеца пак да не стане мяу, както обясняваха, че вирусът не е опасен, и по-опасен бил сезонният грип.. След това разбира се обърнаха плочата, ама късно бе либе за китка

45

не може да бъде!

преди 4 години

Струва ми се че по отношение на борбата с коронавируса във всички държави се правят капитални грешки.Вижте -на учени,на лекари се плащат прибл-по 10 хил.евро на месец,а.а на много футболисти /също хокеисти, баскетболисти,боксьори/ -по 10 хил.евро на ден!Това е защото те са много умни ,талантливи и тяхната работа е много ценна в условията на пазарна икономика!Считам,че ако сега се възложи на напр.на футболистите да се справят с проблема ,той ще бъде решен!?

44

Доктор

преди 4 години

Ето как *** "борят" вируса : Имат бар "Разведка" и в него правят коктейл "Коронавирус". Там болните ,увредени мозъци свързват всичко с военни действия . Очакваме да отворят барове "КГБ" , бар " Катюша" , бар " Калашников" , бар " Дзержински" , бар " Сталин" ....... ! Войнстващият болшевизъм е основата на живота в Русия и нейният лидер - кремълското джудже. Както и идиотията на ***!

43

Asparuh

преди 4 години

То е ясно че ще отшуми.По страшни са последствията след него.Безработица и глад

42

Анонимен

преди 4 години

От 100 заразени 49 могат спокойно да го изкарат на крак без дори да спрат да работят. Предполагам и секс ще могат да правят хората от тази група.

41

Анонимен

преди 4 години

До Питам ама не се смейЕдва ли. Хората трудно ходят прави, като се разболеят. Като се има предвид усилената работа на организма и изтощението, сексът ще е възможен много след излекуването.

40

Непопулярно мнение

преди 4 години

До пенсионерСмъртността не се изчислява спрямо населението, а спрямо заразените. Освен това е твърде рано за България да се пресмята смъртност. Не е хубаво да се пропагандира паника, но да се пропагандира игнориране и омаловажаване в този момент е направо престъпление. Вчера някакъв разбил блокадата в Банско, похвалил се, напил се и умрял от удар. Преди това обаче обиколил половин Русе. Има хора с намалена имунна система. Всяка смърт, ако ще една да е, има значение! Статистиката е за оцелелите

39

пенсионер

преди 4 години

Обикновена грипна епидемия, ще отшуми като другите.В момента реалната смъртност е : 3 души на 7 мил. население, т.е. 0,00004 %.Например - бабата с инсулта е можело да си умре и с грип и без грип.Останалото е паника.

38

дедо Ташунко

преди 4 години

ПРЕКАЛЕНО ОПТИМИСТИЧНА ПРОГНОЗА! Стискам палци да е вярна, понякога стават чудеса.

37

Анонимен

преди 4 години

А как ще накарат хората да си седят по къщите? Младите не спират да щъкат и да бълват вируси. На въпроси защо го правят - отговарят, че не им пука защото не са рискова група. А това, че с невежеството си могат да убият сума пенсионери не е проблем. Аз вчера останах без работа заради тоя вирус - ама младите продължават да си кихат и кашлят на открито. Май грешна тактика е предприета. Въвеждайте забрана за излизане иначе скоро ще пламне цяла България, а и не само.

36

Анонимен

преди 4 години

Някои хора не проумяват ,че голям брой... болни от всякакви болести са проблем за всяка държава и болници...Прибавете и този вирус към всички други и трябва да ви стане ясно, че няма как на всеки да се отдели време, внимание, грижи и лечение с наличните възможности на здравеопазването...Няма толкова лекари,болници и лекарства ако има прекалено много болни...От това идва и притеснението...Отделно и този вирус е явно по-особен и опасен за малки деца и възрастни хора над 70 години