49

Само питам

преди 4 години

Бойко да не избяга с правителствения самолет с парите от Е.С за Канарските острови? Бацеее къде си бре?????? Вожде наш,твойто племе те зове!! Ела си у нааас.

48

просперитет ГРОБ

преди 4 години

Този трябва да бъде изпратен на екскурзия до Треблинка.

47

Аз аз

преди 4 години

По малко крадете бе ,ей !

46

Ментора бай Иван

преди 4 години

Тия от ГЕРБ окрадоха парите на Държавата и ЕС и сега ще гледат тъпо , когато пенсионерите почнат да *** като мухи!А иначе , високопарно говорят , че ще ги "спасят"

45

Имам пари до края на

преди 4 години

следващата седмица. Вирусът е Фейк.

44

Анонимен

преди 4 години

Горанооов,нетните операции свършиха момко,време е да отвориш кесията защото ще береш гайле като скочат гладните!!!!

43

ББ

преди 4 години

и как така няма пари за маски а давате пари за продаването на вестниците на пеевски от бюджета от нашите пари..те с хидроинженера раздаващ порциите да ви плащат данъци,писна ми евтини крадци да се разпореждат с животите ни ,извънредно...военно...мафиотско...не признавам властта и законите ви обслужващи шепа крадци убиващи мои братя българи за пари..Божковци

42

Анонимен

преди 4 години

Той знае! Значи останали са още пари и ще има нови милионери в България! Отивам в Барцелона, чух вече, че се закупува български квартал с парите.Има още свободни къщи, да знаете!За резервацията знаете също - при БиБи!

41

ББ

преди 4 години

опасяваме се,че глада ще надделее над страха...и ще настане справедливост,30 години стигат,гладни,бедни,ограбвани,умиращи,продавани,без деца в домовете ни,родителите ни с по 219 лв пенсии...вие с безплатни апартаменти и къщи из чужбините..30 години геноцид стига,аз съм човешко същество и ми писна да ме крадете и убивате бъдещето на децата ми...да се гаврите със саможертвата на дедите ми...Анатема

40

ББ

преди 4 години

и верно ли вие с Менда не знаехте за Божков и далаверите му,вие с Менда сте черните кардинали в правителството на олигарсите и това не е тайна...е обществена тайна ок,та маски за простосмъртните кога,ние спазваме правилата и сме отговорни...а вие кога??

39

edin

преди 4 години

този не беше ли този който назначава Комисията по хазарта и не е ли той човека, който пряко я контролира? ПС. За един приятел питам

38

Анонимен

преди 4 години

Ако за 10-15дни загубите от приходи са 3млрд.лв. ,колко пари би трябвало да събирате за година???

37

Анонимен

преди 4 години

Брей, че то излиза щото държавата има приходи по 3,5 милиарда за три седмици, бе. Тогава ние защо не се къпим в мед и масло, ако за три седмици правим 3,5 милиарда приход.

36

Сретан

преди 4 години

Бойко взе парите

35

човека с бича

преди 4 години

Някои хора заслужават да им се ударят по 50 волски бича и пак ще са им малко!

34

Анонимен

преди 4 години

Ей изгоряха теникийте за 2 милиарда...Верно трябва да си актуализиратр бюджета буахахаха

33

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се покрият откраднатите от Шефа му 5 млрд само през последните 2 месеца.

32

Гробокопач

преди 4 години

До АнонименСамият тиквун призна, че Бойкономиката му била крехка;))) и зависела от работата на редица германски предпричтия, които си поръчвали определенид етайли тук, т.е. ние сме им нещо като подизпълнителни клонове. И ако затворим, кай границата, кай Боеко, ша счупим Бойкономиката;)))

31

Анонимен

преди 4 години

2 седмици "мерки" и на Бочкко 10 години ррастящата икономика рухна :)

30

akud

преди 4 години

...и комунистите в шах и мат