63

Марш

преди 4 години

у левия ъгъл, то верно сте опозиция и трябва да се противопоставяте на управленски решения но трябва да има сериозни аргументи доводи, а не популизъм... той щама беше софийски и шипченски и куп други изцепки. не предлагате адекватни мерки... лично мое мнение да има още какво да се желае но мисля, че мерките не са лоши предприетите относно извънредното положение друг е и въпросът ние като народ колко се съобразяваме и изпълняваме...

62

ББ

преди 4 години

пак ченгета,ама той Бойко масажираше ушетата на Тодор Живков и ни "застраховаше"..смешни, алчни,безбожни ***,политическата ни класа са еничари,няма инвестиции,няма икономика реална,нямаме армия,нямаме независима съдебна система,нямаме адекватна администрация,политиканствайте си,разделяйте хората за сребърници...докато излезнем на улиците и не ви избесим..не ни оставяте избор бе,фили,фоби,антибългари..Бог да пази България....милиони сме и играете опасни игри

61

Курнелия Импексова

преди 4 години

Какво ви става бе хора? Как може ***, която ходи да поднася цветя на паметника на Тодор Живков и крадливо приватизира най-голямото външно търговско предприятие по времето на соца Техноимпекс, да участва изобщо в политиката, камо ли да е лидер на най-голямата опозиционна партия ?

60

ognyanz

преди 4 години

Защо БСП да участват? ГЕРБ винаги чуват само себе си. БСП е предлагала не веднъж решения,а гербаджийското мнозинство винаги ги отхвърля. Няма смисъл да говориш на глухи. Издънките им сами ще си проличат.

59

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 59: Закони за "***"? Много си п'рост, сигурно сам си го знаеш.

58

Анонимен

преди 4 години

Депутатите от БСП обявиха, че няма да участват в заседанието на Правна комисиями да вървят да целуват козите със селянката!

57

Анонимен

преди 4 години

До Фактдосега са над 10 години, а ГЕРБ така и не се научиха да пишат закони.кой нормален човек ще напише закон за *** бе смешнико?

56

Нищо ново

преди 4 години

Засега? Да, докато не започнат да се виждат издънките. Кризата, която се задава пак ще се прехвърли на редовият български гражданин и малките фирми, а държавата и банките пак ще си приберат своето.

55

Анонимен

преди 4 години

Само ГЕРБ, ВМРО и НФСБ печелят сега.

54

Анонимен

преди 4 години

Тези отново започнаха партизанските номера от миналата година. Време е пак да се намали субсидията !

53

Победител

преди 4 години

Трябваше още 1991 да бъдат забранени като партия.Тези сеят само паника и кризи.

52

A.Стоянов

преди 4 години

*** бе!! *** !!!И управляващите и БСП !

51

Факт

преди 4 години

От юли 2009, когато се установи режимът на ГЕРБ, досега са над 10 години, а ГЕРБ така и не се научиха да пишат закони.

50

???

преди 4 години

Въпрос: Какво става като се срещнат гepбepacт и крадец ? Отговор: Не могат да се срещнат - те са едно цяло.

49

Анонимен

преди 4 години

Тия хора, по принцип не знаят какви ги вършат...

48

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ са шайка корумпирани некадърници, които сега окончателно ще унищожат България.

47

Чочо

преди 4 години

Хората озверяват от глад и почват да говорят глупости , за това нека да бъдем снизходителни към главните герои от статията - нека си говорят не пречат на никого . Като се захлебят след 100 годишна суша , ще поумнеят .

46

anonimen

преди 4 години

До АнонименКОРУПЦИЯТА Е В ГЕРБ !!!ТОВА Е ЕДНА ШАЙКА С КРАДЦИ

45

Анонимен

преди 4 години

Сега ГЕРБ ще запишат в закона, че ще се повишат брутните заплати в здравеопазването. На санитарките от 610 лева на 615 лева, на медицинските сестри от 680 на 690 лева и на лекарите от 770 на 790 лева.

44

Анонимен

преди 4 години

Чудесна новина, радвай се народе, самия вирус сложил КОРОНА на Краля-Слънце!Мир на прокажената му душа, АМИН!