12

Анонимен

преди 4 години

До 9Не е имало вирус тогава. Оцеляването на майката е по-важно от оцеляването на детето й!

11

Пчеличката Мая

преди 4 години

Mного *** народ в коментарите бе, що така???

10

аз

преди 4 години

Бременен ли е? Ако не е не виждам защо тук да пишат.

9

Анонимен

преди 4 години

За пребития журналист Слави Ангелов нищо не пишете.

8

Петър

преди 4 години

До АнонименКак не са го приложили преди години, за да ни липсва коментара ти. Смет.

7

Анонимен

преди 4 години

Бременните са носители на многоклетъчен вирус. Многократно по-опасен и заразен. Това е така нареченият плод. Ние всички сме плодове и сме направени неволни автопилоти и свидетели на неизбежната му катастрофа на същият такъв един плод. И да усещаме болката във всеки един етап от гниенето му.

6

bashra bahur aga

преди 4 години

Вече мога да спя спокойно, като знам че Кралят Тиква, Слънцето на империята, Бащата на народите, Великият Вожд и Пътеводна светлина, Селянинът от Банкя ... е изследван и е здрав. В негова чест ще отида да си ползвам последната ролка тоалетна хартия

5

banhqnsko GOFFEDO

преди 4 години

Кой е генерал, неграмотната криминална сикаджийска мутра-пожрникар ли.Явно имаш много герб-евромутренски представи за това звание

4

bashra bahur aga

преди 4 години

Китайският премиер отказа пряка помощ на криминалната сикаджиаска нарко-мутра от банкя и соста недипломатично я засили да разтяга бандитските си локуми пред брюксел, т.е- пред евроколониалните си собственици от берлин.А те в момента не знаят къде се намират и как да излъжат германците.

3

Ретро Маниак

преди 4 години

Имам въпрос. Голям фен съм на яката ретро музика от 80-те и 90-те. Все пак съм - ДЕТЕ НА 90-ТЕ. И си купих билети за големия купон , планиран за 25 април в "Арена Армеец" - "АЗ ОБИЧАМ 90-ТЕ" с Ди Джей Бобо и Си Си Кеч. На 99 процента ми е ясно , че няма да се състои. Предполагам или ще го отложат с няколко месеца или година. Или ще го анулират. Писах им на Радио "ЕНЕРДЖИ". Кво става с билетите ?!?! ... Ще връщат ли пари ?!?! ... Изобщо НЕ отговарят КАК и КЪДЕ ще става това... Някой да знае нещо?

2

Анонимен

преди 4 години

Това е най- болезнената ситуация изпълнена със страх и съмнения Бог да пази всички бременни жени и бъдещите им дечица. АМИН.

1

Анонимен

преди 4 години

Аборт.