38

турчина

преди 4 години

какво друго да очакваш от българин?

37

Анонимен

преди 4 години

Това е от ония българи, които не говорят български. Те румънците имат достатъчно от същите екземпляри в тамошен вариант.

36

Анонимен

преди 4 години

В ареста докато му мине, а после за нарушение на Карантината - в пандиза!

35

Анонимен

преди 4 години

На всички е ясно, че е от боята, какво повече да говорим.

34

Анонимен

преди 4 години

Да го застрелят!Аман от ***!Тръгнал да бяга...тъпоъгълник!!!

33

Радио Бенджи

преди 4 години

До Ретро ФенИ Бобо и СиСиКеч са вече дъърти и са в рисковата група затова не им се иска да застават на сцената срещу 100-200 също като тях дъртааци които да им кашлят и пръхтят докато те се опитват да си припомнят как са пеели на млади години .А парите отдавна са похарчени за старческите изисквания на звездите и няма да бъдат върнати .Освен ако не си заинтересуван от памперси за възрастни и стари кюлоти които ще останат неизползвани след отмяна на концерта .

32

Анонимен

преди 4 години

Този явно не е българин, а е български гражданин.

31

Анонимен

преди 4 години

Мамалигарите немат ли белезници да го вържат за леглото бе...... Имат, ама ще му нарушат етническите права на "българина" и после от Хелзинския комитет или Румънската Евророма ще ги съдят . С такива м0ргавели, неегра и третополови държавата се научи да е по-внимателна щото хем са важен електорат , хем от Брюксел постоянно питат дали са добре и дали успешно са се интегрирали .

30

Анонимен

преди 4 години

Един такъв олгофрен се качва в буса, в който съм и аз, за да се прибера и да не излизам и ми казват, че ще ходя да спя в болница 14 дена, щото съм бил контактен. Еми ще отида до съседната стая където са го вързали и ще му стисна маската докато се чуе "Пииииииииииииииииииииииииииии"

29

Bulgaricum bacilicum

преди 4 години

Утепете го да еа неоата мама с правата лопата по главата домуза да го еа да видим дали ще бяга.Башибозуците са навсякъде като бацила да еа

28

Ретро Фен

преди 4 години

Имам въпрос. Голям фен съм на яката ретро музика от 80-те и 90-те. Все пак съм - ДЕТЕ НА 90-ТЕ. И си купих билети за големия купон , планиран за 25 април в "Арена Армеец" - "АЗ ОБИЧАМ 90-ТЕ" с Ди Джей Бобо и Си Си Кеч. На 99 процента ми е ясно , че няма да се състои. Предполагам или ще го отложат с няколко месеца или година. Или ще го анулират. Писах им на Радио "ЕНЕРДЖИ". Кво става с билетите ?!?! ... Ще връщат ли пари ?!?! ... Изобщо НЕ отговарят КАК и КЪДЕ ще става това... Някой да знае нещо?

27

Анонимен

преди 4 години

"българин"

26

Факт!

преди 4 години

Ударете го с нещо за да го приспите.Че мое и дунава да преплува.

25

Анонимен

преди 4 години

Мамалигарите немат ли белезници да го вържат за леглото бе. А сега да ви кажа една истина. Бройте до 65 милионният заразен в целият свят и вируса ще изчезне.

24

Анонимен

преди 4 години

До 8Хуморът винаги е излишен.

23

Анонимен

преди 4 години

До 21Кел файда от икономика, ако може да умреш?

22

Анонимен

преди 4 години

Аман с тоз вирус ... Дайте нещо друго!

21

до 20

преди 4 години

Испанците имат сигурно 250 000 болни. ПОвечето са без симптоми и много ясно, че няма да се юрнат да се тестват в момента. Ще има жертви , но в момента се рискова толкова много. И ни подливат инфлация на всичкото отгоре....

20

До 24

преди 4 години

А така ли не еопасен я вземи чети малко друга преса освен българска. Полицай на 37 е починал в Испания без никва патология от кпрона друх на 58 също в рамките на 48 часа. Не бил опасен. Много знаете всички тука. а сте като щрауси забили глава в пясъка

19

Анонимен

преди 4 години

Умните се запасихме с ресурси преди месеци! Сега сме с аверите в планината и имаме достатъчно храна, лекарства и оръжие, за да изкараме поне година. Оцеляването е най-важното!