41

Анонимен

преди 4 години

Mnogo si prav 39

40

Супер

преди 4 години

няма да плащам......сига ша ям , пия и ...да го поемат банките и бирниците...

39

Бай Тошо Правешки

преди 4 години

Другари демоккрати ядете ли банани и тоалетна хартия?Как е,как е?

38

Анонимен

преди 4 години

В Европа хората се притесняват от коронавируса,но не се притесняват за това какво ще ядат утре и как ще плащат сметките си.Навсякъде правителствата поеха тези разходи и казаха на хората да са спокойни.Така хората търпеливо си седят по къщите и чакат да отмине кризата.Само в Бг хората нямат спокойствие за утрешния ден,атакувани непрекъснато от политическите яничари,обслужващи олигархично банковата мафия.Искат да ни вземат и залъка от устата тези башибозуци,все едно не ги е раждала българска майка

37

Анонимен

преди 4 години

Какво излиза,че можеш и да не плащаш докато е кризата,но после ще дължиш накуп примерно 10000 лева,така ли,е голямо решение,няма що!Работещо решение,което ще пощади хората и икономиката е само това да не се плащат вноски който не може и да почне пак след падане на извънредното положение

36

малка полза

преди 4 години

То е достатъчно да пуснат ЧСИ върху ти, че да ти съсипше живота и да обере всичко, което може и неможе да се взема.Трябва отлагане на плащанията или поне свиването им до размера на основният заем.Лихвите - след карантината и то без увеличение.Хората по света оитдавна плащат 1/3 от нашите лихви и без епидемия. За "наказатлени" няма даже да говорим.

35

Анонимен

преди 4 години

Трябват нулеви месеци по кредитите.За тези хора които са пострадали от кризата,документално доказано.Така е навсякъде.И изобщо какво като банките няколко месеца имат намалени приходи,света ли ще свърши,какво само повтаряте като папагали твърденията на банкерите!Банките са най-богати,те трябва да поемат малко лишения в кризата,едно за да ги уважават хората, и едно за да си изчакат бъдящите печалби след кризата.Иначе гладни бунтове,революции и национализации на банките!Кое е по-добре за тях?

34

Анонимен

преди 4 години

Хората които са задлъжняли с ипотечен или някакъв друг голям кредит, да не мислят че ще им стане по леко от това спиране на наказателното търсене.Рано или късно ще си ги вземат и то на няколко пъти, такъв им е бизнеса просто

33

до 32

преди 4 години

Не е точно така - в Испания,Италия ако имаш заем до март 2026 - заемът ти ще е до април 2026, и ако се наложи до май 2026. Това значи нулев месец. Нагло е да се спре икономиката, но да текат плащанията...

32

до Дребен Сметкаджия

преди 4 години

Преди да се посегне на хипотетичната къща в Барселона, трабва да се развържат и осветлят едни офшорни сметки на Вирдижините, от които могат да изтекат доста зелени гущерчета ... !!!

31

Анонимен

преди 4 години

Е и какво от това? После ще се дължат четири или пет вноски, няма да има извънредно положение и ще се събират пак принудително. И така ще е и в Италия, и в Испания и навсякъде.

30

Пич

преди 4 години

Хайдееее, кутията на Пандора се отвори. Тия са велики безумци. Сега целокупния народ ще спре да плаща кредити, банките ще почнат да се клатят, и останалото е история. Само да попитам, а данъци и сметки за ток, вода, и т.н., ще плащаме ли? Или направо да затваряме държавата?

29

Дребен Сметкаджия

преди 4 години

Колко апарата могат да се купят за 5-6 МЛН лв, че има една къща в Барселона, дето може да се продаде... :?

28

Лошо

преди 4 години

В туризма е мор,на ден стотици хора се уволняват без компенсации,защото няма още приет закон а тези търтей в НС си играят.

27

Томислав Дончев

преди 4 години

Като нямате пари за храна, яжте тоалетна хартия. Хайде чао, че бързам. Имаме много работа в щаба.

26

Ваш Бойко

преди 4 години

ПАРИ ЗА АПАРАТИ НЯЯЯЯ - МААА!!!Колко по-ясно да ви го кажа?!Ако ви е толкова зор, ще говоря с Гешев да закупим и да ви инсталира едни електронни каишки на ръцете на всеки и ако ви хванем, че не спазвате домашния си арест, да ви тикаме по затворите, за по 1-2 години.Как ви се струва тая мярка? Щото на мен ми звучи като песен... Хайде кротнете се малко, швиеба и в плебса нищожен... АМАН!

25

Ваш Бойко

преди 4 години

Дайте да се разберем... ПАРИ ЗА АПАРАТИ НЯ-***! Точка. Купувайте си ги сами, не ме интересува.Това, което за нас от ГЕРБ е важно е, РИТНИТОПКОВЦИТЕ от Пловдив да имат пари. Така че тихо там, гответе си боба и не ме занимавайте.... АМАН!

24

Ей хора

преди 4 години

Какво стана с трите месеца по 60% за хората който са заплашени от съкращения,вече има много такива а пари за тях няма?!

23

Анонимен

преди 4 години

До 80 рубли = 1 $И кво от това?

22

БИТ КОН

преди 4 години

До Анонимен (До БИТ КОН) 22ГОЛФ 3? ПЕРФЕКТНО, Може да го взема за служебна кола в новата ми фирма и да ти го дам да разнасяш БАНИЧКИ и други *** за плебса в София. Работно време - 10-22, заплата 800лв, минимални осигуровки. Глоби на лягане и на ставане - да ти плющят ушите.( за твоята квалификация, това са условията )