102

ПроСоТо

преди 4 години

и нещо друго,май незабележимо /НАРОЧНО ЛИ?!/,но много важно:-Тук,и там,и почти навсякъде активни "елементи" напъват за "руската връзка"..Сега..Уважаеми,вие май живеете още с презумпцията,че съвременна Русия си е.."Стария СССР"..ГРУБА ГРЕШКА!Русия е съвременна КАПИТАЛИСТИЧЕСКА страна и нейното ВЛИЯНИЕ е ПО ЦЕЛИЯ свят!Нашата нещастна България Е В "ЪГЪЛА" на интересите им!..Ние имаме интерес да сме добре с нея,но за Русия сме просто.."трето-четвъртокласна дестинация".Разберете го най-после то

101

до 107 от славянин

преди 4 години

И каква е тази ''непоклатима'' атлантическа икономика, която се срива от един вирус!? Балон с дебелочревно съдържимо под налягане! А Русия толкова ужаси е преживяла, че никакви п.д.ли с техните и няма да я уплашат, да му мислят тези, които са свикнали да живеят много извън чергата си какво ще правят, когато ще трябва да се свият като охлюви в черупките си!

100

Анонимен

преди 4 години

До МиЗа Соросчетата не знам, но я виж цената на петролаааааа. Денги ест?

99

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоРушняците не са на 1000 километъра ПросТо, те са в дома ти и ти бъркат в джоба със скъпия газ и пр и ако могат още повече ще ти бъркат в джоба. Сега се опитват да ти бъркат в джоба и с АЕЦ Белене и както е тръгнало ще успеят, а после ти ще плащаш пак неустойки. Само някой *** може да си мисли, че *** "не са близо".

98

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 113Мдаа, Бойко и той е от техните, само дето е малко по-умен и знае как да се прикрива. Викат му тиква, смятай те колко са прости, за да са по-прозрачни и от него.

97

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимена,сега забелязах какво си написал:-"Краварите' не са приятни ,но руснаците са прекалено близо , прекалено нахални и ни дърпат назад."?!?!..Друсан ли си?..-*** са на хиляда километра от нас,а краварите СА У ДОМА НИ-с техните ТРИ военни бази,за които дори и не плащат нищо!..И С ПОСЛАНИКА СИ,който казва :-"Тоя да,тоя-не"..Ние СМЕ КОЛОНИЯ на Щатите бе!!!!!...Просто тях ги интересува ЕДИНСТВЕНО територията ни!..А че руснаци имали имоти по черноморието,много важно /за тях/

96

до 110 от славянин

преди 4 години

Самият радар не е оръжие, куха демократична тикво, по-добре ни кажи ония на запад от руската граница какво дрънкат постоянно!?

95

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоМного просто ПросТо, рушяците са се вкопали в Българската инфраструктура и икономика и ще отнеме доста време докато ги изритаме оттук. Малко по-малко и това ще стане.

94

Анонимен

преди 4 години

Тия нещастници пак почнаха да дрънкат оръжие.

93

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимендраги ми несмехурко,Айде обясни на нас -простите,как може в една държава,член на ЕС,в която са в сила ВСИЧКИ ПРАВИЛА И ЗАКОНИ на Съюза,държава,която има свои депутати в Европарламента,държава,която РАЗЧИТА на ПОДАЯНИЯТА на същия тоя съюз,държава,членка на НАТО,да бъде в.."ЛАПИТЕ на "Несъразмерното и вредно руско влияние"?!КАК?!?!Ако нашите съюзници,които са ни и НАЧАЛНИЦИ позволяват това,то...вината НЕ е в ***,скъпи!

92

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТо"ферщеещ" Бе, на руски така ли е?Не е лошо да използваш езика на поробителите ти!

91

1

преди 4 години

До до 81 от славянинСрива защото има какво да срива. В Просия няма нищо за сриване. Освен цената на петрола де. Опааааа, скоро ще гризкате дръвцето ми се струва. Джуджи кога ще обяви общо усилие за справяне с пандемията: щото скоро няма да има денги.

90

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен100това е глупава забележка,драги,ще я прескоча...И НЕ,нито съм "адвокат" на "Мечката",нито имам някакви особени симпатии към оная безкрайна и богата територия!..Просто ЗЛОБАТА на някои от вас ПРОВОКИРА съответните реакции....ферщееш?

89

Анонимен

преди 4 години

А що не вземат тоя радар и да си го заврът отзад ?

88

Анонимен

преди 4 години

За нищо не стават руснаците. За нищо.Дай им само да разузнават, да разрушават и да убиват.

87

ПроСоТо

преди 4 години

До АнонименУважаеми,в Афганистан са затъвали МНОГО мераклии!..Ама много!..-Вкл. и Щатите.Цялата история на това проклето място е заета САМО от инвазии и войни...Защо е така,аз не знам..Некои твърдят ,че е заради "стратегическото положение" на тая планинска пустош....Но както и да е.-Та:-Рашъните да си стоят в Русия,НО:---И ЯНКИТЕ ДА СИ СТОЯТ В ЩАТИТЕ!!!!!!Какво търсят краварите по целия свят?..-Въпроса ми е риторичен,всички знаят отговора!

86

ПроСоТо

преди 4 години

До Калининградград НЕ се "прави",драги!Град се строи,изгражда...Правят се коли,телевизори,шмартфони,кукли,играчки,моливи,обувки,дрехи,..правят се и грешки,някои дори фатални,но..градовете се построяват,изграждат...това-СЪВСЕМ МИМОХОДОМ!

85

ПроСоТо

преди 4 години

До Руски нещастницимай доста "мъчно" изразих сарказма си по повод на случая с турския дрон,та да се поизясня де..:-Споменах "Междузвездни войни" като пример за това,какво може да направи компютърната анимация...Намекнах и за "Ония години",защото ОЩЕ ТОГАВА компютърните анимации,при ОНОВА ниво на компютрите, предлагаха необятни възможности,а сега..сега не само "турски дрон напада руски радар",но можеш да видиш и ТИ как се раждаш СЕГА,"на живо",въпреки,че вече си на доста години....разбир

84

анонимен

преди 4 години

ПРАВИЛНО. НЕ СЕ ЗНАЕ ТИЯ ДЕТО ПРИСТИГНАХА ОТ САЩ И СЕ ОКУПИРАХА НА ПОЛСКАТА ГРАНИЦА КАКВО СА РЕШИЛИ ДА ПРАВЯТ. НА САЩ И ЗАПАДНА ЕВРОПА ДОВЕРИЕ ДА НЯМАШ. А И ПОГОВОРКАТА РИБА СЕ ЛОВИ В МЪТНИ ВОДИ Е МНОГО ПРАВИЛНА.

83

ПроСоТо

преди 4 години

До до 86 от славянинавтора на "мерака" не е българин,така че все пак можеше да не ни слагаш "в един кюп" с него.."Всяко стадо си има мрша"-българска народна поговорка..