25

Готин

преди 4 години

Заливат ни с невярна и многозначителна информация от най високо ниво. Генерала казва, че бързите тестове не отчитат точно. Пропускат 60% от заразените. Вирусолозите от лабораториите казват точно обратното. Да не излезе, че има ,,заразени,, само по статистика и целта е да инсценират зараза!?А дали не става дума за едни пари!?

24

Анонимен

преди 4 години

До 23И повечето от тези 100 човека нямат нужда от лечение, защото карат вируса леко. Така че реално я има 10 - 15, за които здравната ни система да трябва да се погрижи, я няма.

23

Анонимен

преди 4 години

Значи от това което прочетох са направени малко над 2000 теста от тях 107 са положителни и от тия 107 има 3-*** починали, та не мога да разбера при 3.5 милиарда бюджет за здравната каса, не може да поеме лечение на 100 човека ли? В същото време, ако това продължи 3 месеца, икономиката ще получи такива щети, че с години не може да се възстанови, много хора ще са найстина в доста кофти положение.

22

Анонимен

преди 4 години

Очертава се изолация, изолация, изолация... докато свършат парите и тогава ще се бием по главите що сме били толкоз глупави.Ако ще се мре, по-добре да е от вирус, а не от глад.

21

до Ед

преди 4 години

Лъжеш! Щом си в този форум, хич не си се изолирал от споменатите....

20

Анонимен

преди 4 години

Изчистете си къщите! Цяла България има нужда...не ми се сърдете и аз късно разбрах , че прозорците се мият на две седмици най-много....

19

Анонимен

преди 4 години

При изперкало управление какво чакате от част от народа? Но корените на българина са дълбоко в традициите и здраво се държи за живота. така че трудно ще го събори някой ,та бил той и някакви алчни *** .

18

Анонимен

преди 4 години

А от кога рева, че трябва да сиимаме волтове и да се пази при спешни случаи ... Ама неееее

17

Анонимен

преди 4 години

До българинОт квит такова, з това бегету е найййййй смотаната дупка в Европа. Ще сме 20 пъти по зле от италия!

16

българин

преди 4 години

Ами, Те са преди всичко психологически и после физически! Много хора ще оцелеят.Няма как да ни хване всички! Каквото такова! И това ще мине! Спокойно българино! Не го мисли и не се превръщай в хипохондрик ! Че тогава става страшно!

15

Не на карантината

преди 4 години

Ами свалете маските и ще оцелеете и физически, и психически.

14

Анонимен

преди 4 години

До 13Ъъъъъъъъъъъъъъъъ.... Ок.Оди у хората, скрий се у белия пещера и си готов.

13

преди 4 години

До Анонимен 12Може пък някой да се "свести", да размисли и да се опитва до преодолява тази пагубна за душата зависимост.

12

Анонимен

преди 4 години

До 10И какво от това, като си направиш тези изводи?

11

83180

преди 4 години

Повече филми, но не за края на света, за нелечими зарази, за нападения от извънземни, нали! Колкото по-мало телевизия, толкова по-здрава е психиката - казвам го от личен опит. По-често гледайте към небето по всяко време и дишайте дълбоко. Наистина отпуска

10

Анонимен

преди 4 години

Някои толкова не се понасят, та като се наложи да останат насаме със себе си за по-дълго време - издивяват.Правете си изводи каква в каква зависимост от външната среда сте!

9

Анонимен

преди 4 години

,НИ ИЗДЪРЖАААМИИИИИИИИКАСАТ НИНСА НЕРВИТИИИИИИАААААААААА

8

До Ед

преди 4 години

Добре си направил, ако си успял да се изолираш точно от изброените от теб 4 вида досадници. Само че такива са заели позиции навсякъде.От такива сред роднините можеш да се изолираш донякъде, ако не са членове на семейството ти.Ако са ти колеги, само частично ще се изолираш от тях.От подобни чиновници няма как да се изолираш.Можеш да изключиш такива само от приятелския си кръг, но във всеки един момент и най-близките ти приятели могат да се окажат сгодени или женени за подобни същества.

7

Анонимен

преди 4 години

Ако бяха легализирали тревата можеше и 6 месеца да си седим затворени

6

Анонимен

преди 4 години

Без работа и без пари... не знам как ще стане.