87

Анонимен

преди 4 години

Че кой иска да говори? Не е нужно. Просто всичко наоколо говори, не е нужно аз да го правя. за да се оправим психически намерете лекарство и започнете масово лечение. Всички ще си отдъхнат с облекчение и психологическият проблем ще изчезне. Поведението на щрауса не оправя нещата.

86

Ана

преди 4 години

Психиатърката е права! Ако говорите за коронавируса повече от 10-15 минути на ден ще си докарате психично заболяване и ще ви затворят в лудницата!

85

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не говорим повече от 5-10мин. Имаме бебе, занимаваме се с него. И двамата с жена ми работим от вкъщи. Тя по час на ден, защото е майчинство, но помага в работата. Аз имам адски много работа в момента- 5 проекта са ми на главата. При хубаво време работим от терасата- просторна 50 квадрата с гледка към Витоша. Правим си хубава храна, четем интересни книги, гледаме филми и какво ли още не. Самоизолация и дисциплина- това е. Не ни влияе по никакъв негативен начин.

84

Анонимен

преди 4 години

до 89това, което изреждаш за две седмици ли се е случило? май е за година, а? ако няма мерки цифрите за година от корона вируса ще бъдат в пъти повече от твоята статистика,твоето е истинск де....билщина

83

Анонимен

преди 4 години

до 93100 са доказаните случаи, недоказани такива са хиляди, ако ти си в тези 100 дали така ще говориш м...алоумнико

82

Анонимен

преди 4 години

Хората били ''интелигентни'', в България те са особено малко 5-10%

81

ТТТ

преди 4 години

Проблем ли е ако са 24 минути на ден?

80

Батко

преди 4 години

Това го кажете на медиите особено на БНТ, БТВ и Нова, че вече не само се оляха ами се нас**ха от всякъде!

79

Анонимен

преди 4 години

Д-р Гълъбова алармира, че трябва да се помисли за бърнаута при лекаритеТО И В ДРУГИ СФЕРИ ИМА БЪРНАУТ АМА ИНТЕРЕСНО ЩО ЛИ НЕ ВИ ПУКА

78

Анонимен

преди 4 години

Психиатър съветва: Говорете за COVID-19 до 10-15 минути на денВ МЕДИИТЕ ГОВОРЯТ ПО ЦЯЛ ДЕН

77

Анонимен

преди 4 години

И за умираме като цяло. Всеки ден по 20 мин общо, най добре разделени на поне 3 пъти през няколко часа.

76

Карлуково

преди 4 години

За съжаление много от психиатрите и психолозите са по зле от пациентите си.

75

gf hf mf :>

преди 4 години

До НОВ СВЕТОВЕН РЕД,Или иначе казано problem-reaction-solution, нали така?Създава се се изкуствен проблем и накрая ни предлагат решение, с тази уловка, че сами да го поискаме... :)

74

Д-р Шашев

преди 4 години

Леле какво чудо е тая корона, за 100 заразени и 3- *** умрели то са извънредни предавания, брифинги, съвети от разни психиатри, вирусолози, икономисти, врачки и атомни физици. Такова животно си е човека, дай му сеир и всичко по- важно е забравил за 5 минути. Както пише по долу, лошото предстои. Като свърши тая истерия и стане хляба 5 лева ще ви питам тогава.

73

123

преди 4 години

Вирусчето е нищо с това което предстои като икономически срив. Хиляди ще останат без работа. Искат да ви превърнат в роби.

72

Анонимен

преди 4 години

До ОптимистДай линк да ги видя тези снимки пълни с мъртъвци, може и да ти повярвам тогава...За твое сведение повече стари хора ( даже не толкова стари) умират от пневмония и обикновен грип отколкото от COVID.

71

Пиян - залян

преди 4 години

На всеки 15 минути трябва да има наздраве ! С домашна , разбира се ...

70

1

преди 4 години

И кво толкова се Борят????? Има милион по страшни болести ама нали тази е по новините.

69

Анонимен

преди 4 години

Ще говоря каквото и с когото си искам!Някой превърна света в една глобална Лудница, за да ни побъркат!!! Сякаш освен коронавирус, други болести не съществуват!! Правят си експерименти с нас!

68

zlatena

преди 4 години

Ето заради такива коментари на тази психоложка безсъвестни безмозъчните и безотговорни българи и хора с тъмен цвят на кожата си правят каквото си искат и нарушават правилата на държавата заради тези хора страдаме ние нормалните българи