85

ПЕНКО

преди 4 години

ТРИМА В ИСТОРИЯТА НОСАТ ПРЕД ИМЕТО СИ ОПРЕДЕЛЕНИЕТО " ВЕЛИКИ" ...ДАЛИ ЩЕ ИМА ЧЕТВЪРТИ ???? НОВИЯТ "ШОГУН" НА "ПОДНЕБЕСНАТА ИМПЕРИЯ " ---А НЕБЕТО Е НАД ВСИЧКАТА ЗЕМЯ И НАД ВСИЧКИ ЧАВЕЦИ !!!!!!!!!!!!!

84

Футуролог

преди 4 години

Гласуването се отлага за 2024 г.

83

Анонимен

преди 4 години

Цар не ще , ама и на жуже се засяга ?

82

Анонимен

преди 4 години

И си приготвя некакъв племенник за наследник след доживотното управление на Путин.До Животно?

81

Анонимен

преди 4 години

Империята на злото си стои и се подсмихва.

80

Анонимен

преди 4 години

Пръсна вирус в компютрите на американците, що да не пръсне и в Китай? В. Правда е непобедим!Ленин с нам.До края на света, който е наблизо?

79

Анонимен

преди 4 години

Смейте се на Путин! Натресе ви вируса от който западният свят е в амок. После ще ви натресе и "комунизъма". Хайде да се посмеем!

78

Анонимен

преди 4 години

До ИнженерДотук ти и аз му отговорихме на господина който питаше какво произвеждаме (аз съм програмиста на банков софтуер). Познай дали питащият ще се появи отново или ще каже какво работи?Прогнозите ми за това какъв е са:1) държавна работа някъде на сухо и ниско2) безработен3) гешефтар на дребно

77

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 93Няма такова нещо като "патриотичен и интелигентен човек" който да възприема ръководителите на държавата (която и да е държава) като "заслужили обичта на народа лидери". Това са фрази от наръчника на Комунистическата партия, но явно ти това не го осъзнаваш, защото за теб това си е нормално. Гражданите са РАБОТОДАТЕЛИ на управляващите и управляващите са ДЛЪЖНИ да работят в интерес на тези, които са ги избрали. Няма и такова нещо като "Велика Русия",както няма "Велика България" и пр

76

Анонимен

преди 4 години

Няма да споря. Само съображения.Государь смислово няма нищо общо с господар. Съвпада само формата.Под господар българинът разбира търтей, кръвопиец и изедник.За разумния,патриотичен и интелигентен руски човек Государь е концептуално властен държавник, заслужил уважението и обичта на народа лидер, който ежедневно работи за повишаване на благосъстоянието на гражданите, за възстановяване на загубените през 90-те години на ХХ век мощ, независимост и суверенитет на Велика Русия.

75

Анонимен

преди 4 години

Като не е съгласен, защо се държи като такъв.

74

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Государь" или по нашенски господар могат да го наричат само някои които се чувстват слуги, а за да са слуги трябва директно отношение. "Цар" е екстра, хем далече от обикновените хора, хем ги командва безпрекословно. А "диктатор" си е най-добре.

73

Анонимен

преди 4 години

Няма нормален човек, който да го нарича "цар". Цар е силно плоско понятие.Има типично руско понятие за уважаван и концептуално властен държавник.Държавник, когото не могат да си позволят да пренебрегнат даже глобалистите.Това понятие е Государь.

72

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 88Софтуер за банки. Други въпроси?

71

Анонимен

преди 4 години

Максим Галкин се произнесе, че "Путин" не е фамилно име, а длъжност.Помолен от журналист да коментира това изказване, Владимир Путин върна шегата на мъжа на Алла Пугачьова като заяви: "Човек, който никога не е заемал нито една длъжност, може да се шегува, както си ще".Преведено на бълг. език - Мъжът на Алла Пугачьова Максим Галкин няма професионален опит в нито една сфера от живота и никога не е носил отговорност. Няма принос за обществото. Ланкаджия е и може да се шегува, както си ще.

70

Анонимен

преди 4 години

До 86Ти не разправяй какво Русия НЕ произвежда. Разкажи какво произвеждаш ти.

69

Открит Гей

преди 4 години

Всички знаят ,че *** е латентен - обича да се показва гол , в армейски униформи и прилепнали клинчета. А с тия пластични операции съвсем е заприличал на бабичка.После прокара закон според който всеки който го обиди може да влезе в затвора - като най-настървено преследва тези които дават гласност на xoмocексуалността му.Типично поведение на латентен подсказва какъв е ,ама е агресивен по тематаАма пък има хубави устенца в които бих напъхал.

68

Анонимен

преди 4 години

Па тук всеки русофил знае, че Путин е "цар", а пък он се опиня като магаре на мост и нече да е цар !

67

Анонимен

преди 4 години

До 94Русия не си произвежда дори съоръженията за добив на нефт. Всичко е западно.

66

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 94"Русия ще се срине". Накъде повече? Те от 30 години не са мръднали а са износител номер едно на газ и в топ 5 на нефт в света.