12

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Виж статията на The Economist от Ноември 2019 More than half of sub-Saharan Africans lack access to electricity. Само напиши заглавието в интернет и виж картинката, дори няма нужда да четеш!Тия африкански тестове ти ги препоръчвам да си ги ползваш в Анадола, не в Европа!

11

до 11

преди 4 години

Представите, по-скоро предразсъдъците ти по отношение Африка са като на ганъовистанец от 19и век, потънал в дебелокожие и ориенталска слепота. Доста африкански държави са с по-развита и иноваторска икономика от кратунистана ти. Компания от Сенегал е на път да произвежда тестове за коронавирус на цена под долар, докато премиерът ти тиквун води "бактеорологична война"

10

Анонимен

преди 4 години

Е как има във всички континенти, вижте картата на вируса. Има и в Африка, според СЗО. Каква е истината все пак никой не знае май

9

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Сега през 2020 г спешно търсят лекарства и ваксини и едва успяват да произвеждат тестове и защитни облекла за развитите държави.Догодина през 2021 ще има достатъчно ваксини лекарства спирт маски и защитни облекла и всички ще изследват как се развива епидемията в собствените им държави.И чак през 2022 ще броят оцелелите и ще правят тестове в Африка разни доброволци от УНИЦЕФ, сега всеки гледа себе си иначе да ДАННИ за епидемия в Африка няма, ама вирусът 100% е там.

8

Хахахахахахахаха

преди 4 години

В Африка нямало заразени??? 90% от населението на Африка е неграмотно.50% никога през живота си не са имали достъп до електричество и никога през живота си не са говорили по телефона.Колко теста за Ковид мислиш че имат, кой изобщо може да направи и да разчете медицински тест. И ако случайно има медицинско лице, кой в Африка може да си позволи да закупи и да внесе тестове, като недостигат дори в Европа и САЩ не се правят масови тестове а само на рисковете случаи???

7

Анонимен

преди 4 години

Как успяха за три дни да направят такива изводи?

6

Анонимен

преди 4 години

В Италия явно е по-хладно от Германия и Швеция

5

Анонимен

преди 4 години

Вие пък ако мислите, че в Африка някой прави тестове! Недейте лежа на тая кълка.

4

Az

преди 4 години

Да бе в Иран е истинска зима и за това има заразени.

3

Анонимен

преди 4 години

топла и влажна Бразилия има 500 заразени, незнайно кой откъде е дошъл. В цяла Африка няма и толкова, при 1 милиард население.

2

Анонимен

преди 4 години

Прави са хората. Вижте африка почти няма заразени. Има по няколко човека, но те сигурно са ходили до господарите си в европа

1

Неук

преди 4 години

Затова в топла и много влажна Бразилия вирусът се разраства бързо. Ееех, учени, ама недоучени. Едно обосновано с доказателства съждения не могат да предложат.