17

До 17

преди 4 години

Не знам за такова чакане от 1973 до 1990. Петима мои съседи си купиха Жигули/Лада след 3-5 години чакане между 1980 и 1986 години. Аз се отказах от Ладата и за нула време си купих нова кола. Аз нямах кола и бързах, а съседите имаха и можеха да чакат за Лада.

16

Мототехника

преди 4 години

До До 13Не знам на колко години си, но нашата вноска преседя от 73-та до 90-та април. Викнаха ни тогава - 16 сиви Самари в халето на бул Черни връх. Имам си документи.Предварително се обаждаха на някои за Вартбург или Трабант, но не сме били от тях... Така беше. Дано не става пак същото

15

До 13

преди 4 години

С Мототехника беше по-добре. Внасяш 1500 лева и при първа доставка си купуваш колата, а не те отлагат две години, както ще е сега. Само за Лада се чакаше повече, но всичките ми познати, които чакаха за Лада си я купиха. Това за 10-те години е мит. Аз си купих моята кола през 1986 година, 12 дни след като си направих вноската.

14

Анонимен

преди 4 години

"Ще се реагира месец за месец, поясни министърът"Без ясен план и без ясна визия - месец за месец, от криза в криза. Бем ти - тая някаква идея за мениджмънт има ли?

13

СПОРТ ТОТО

преди 4 години

АНГЕЛКОВА ДА НЕ РАБОТИ ВЕЧЕ В ДЪРЖАВНАТА ЛОТАРИЯ ? КАКВИ СА ТИЯ ГЛУПОСТИ

12

Мототехника

преди 4 години

Става като с вноските за кола преди 1989 г. - внесеш едни 1300 лева (без олихвяване) и чакаш. След 10-15 години, тЕ го и писъмцето от мототехниката, че си се класирал най-сетне! Трай, коньо, за зелена трЕва!И николинкината работа такава.Ще плащат! Първо, че си има действащ закон и второ - туроператорите имат задължителни застраховки за такива случаи. Айде не на нас, а?

11

Анонимен

преди 4 години

И ТАЗИ СИ ПРАВИ ЕКСКУРЗИИ ПО ЦЕЛИЯТ СВЯТ СЕГА ДА ВРЪЩА ПАРИТЕ И ДА СИ ХОДИ

10

Анонимен

преди 4 години

СТАНА СЪЩОТО, КАТО НА СПЕЧЕЛИЛИТЕ ОТ ЛОТАРИЙНИТЕ БИЛЕТЧЕТА

9

Велкоме

преди 4 години

По-смелите туристи могат да си пробват имунитета, и този на персонала в мутрохотелите в бг.

8

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Значи сега вместо пари ще ти върнат една шарена картичка по пощата на която пише, че може да отидеш на екскурзия след 2 години, като свърши епидемията. След 2 месеца фирмата фалира и ще си останеш само със картичката, а догодина същият собственик ще открие нова фирма и на екскурзия ще се ходи с пари,а не с картички.Е, на 1000 фирми може да има 1 читава да не си излъже клиентите, догодина ще броим кой е бит, кой е излъган и кой е eван :)

7

Анонимен

преди 4 години

тая да не живее на Марс

6

Браво бе

преди 4 години

А ако фалират след 6 месеца, тези ваучери какво ще си ги правят.Сещсм се за нещо.....

5

Анонимен

преди 4 години

Какъв туризъм, какви пет лева. Няма да има туризъм. Чакат ни 20-30% безработица до лятото.

4

Анонимен

преди 4 години

Нищо не разбрах от обърканите брътвежиПоследни ще връщат ли пари на хората, които са се записали за екскурзии от преди коронавируса?

3

ужас

преди 4 години

А кой ще се погрижи за останалите вече без работа стотици работници и служители в хотелите,снощи минах по ул.Будапеща в София и о чудо голям пет звезден хотел тъмен затворен,а само той ли е?ужас такова бедствие не е имало до сега.

2

Анонимен

преди 4 години

На кого го предлагат на себе си ли го предлагат, абе нали сa управляващи или чакат от Брюксел покана да им наредят и да разрeшат на туроператорите. Също да разрешат на бременните бременнoстa да трае 9 месеца тревата е зелена, Брюксел оправиха ли вече астрологичното време, парниковите емисии и пребориха ли климата.

1

Анонимен

преди 4 години

"Ако всички сме заедно, ще можем да преодолеем кризата в туризма"Айде тогава всичките вие там да си съберете парите и да ги разделите на пенсионерите по равно... Всички да сме заедно...Тая е невероятно т..., няма такова парче никаде... Пак реклами и в главата, пак глупости...