133

За тези

преди 4 години

дето ми "нацъкахте" минусите. Ами вижте какво става с хората, дето се прибират с автобуси от чужбина - отиват си по родните места. Каква е разликата с тези от Банско дето искат да си отидат в къщи?!!

132

Анонимен

преди 4 години

Дават им квартири и храна ама тая не иска. Не и харесвало. Да и опънат една палатка и това е. *** наглата кифла.

131

Анонимен

преди 4 години

няма да ви пускат, там ще седите защото сте *** които не желаят да спазват правилата , а живота на нормалните българи е по ценен от на този на отрепките

130

Анонимен

преди 4 години

Що за наглост "Ние не признаваме тази карантина". Какво е това карантиниране, абе голяма простотия!

129

Анонимен

преди 4 години

Да ги обработят с напалмови огнехвъргачки и тогава да ги пускат да си ходят.

128

Анонимен

преди 4 години

Имала заведение в Банско. Явно е работила до последно, после е прибирала оборудването и не е успяла.

127

Анонимен

преди 4 години

Абсолютна наглост от страна на госпожата с партньора. Защо си карала ски до последния момент. От 5 дни беше дадено предписание за затваряне на хотелите!

126

До 123

преди 4 години

Хотелиерите, които не спазиха препоръките и с цел облагодетелстване да бъдат дадени на съд, а не да реват, че искат компенсации! За какво - заради двойно и тройно счетоводство! Лъжете държавата, не плащате данъците, а сега...държавата да помага! Хайде влево!

125

Защо лъжете!

преди 4 години

Абсолютно безотговорно поведение! Предупредени са и изобщо не е трябвало да влизат. В къщи било по-комфортно - така е! Явно и нея я хвана срам да сподели причината за влизането в Банско! Аман от ЛИГЛИ, само техните капризи са важни. Няма значение здравето, дори и живота на другите!

124

дo 129

преди 4 години

Кога решиха, че искат да го напускат? 24 часа им дадоха. За толкова не успяха ли да съберат 2 куфара багаж и да си тръгнат. Или пак в последния момент чакат. "Платил съм за още 2 дена, я че си седим до тогаз, тия ше ми казват...".

123

Анонимен

преди 4 години

Хубаво е че сте затворили града, но кой ще плаща на хората, които искат да го напуснат. Всеки отива с определени финанси и си тръгва. В този момент държавата те принуждава да стоиш определено време. Нормално е тя, Държавата, да поеме разноските на тези които са привършили престоя си. Другото е ненормално.

122

Анонимен

преди 4 години

Разбира се че няма да ви пуснат лУм. Пени. В разгара на вируса ще си прибира оборудване, после ще отиде У Пловдив и ще зарази още хора, ония кой от София, кой от друго място и ще заразят още. Абе ще каже човек, че живеете в гората и новини не гледате и не знаете какво е телевизор. Тая работа е сериозна, така че седемте си на ьаднниците У Банско и тва е. Писнаха ми новини все за маймуни, брат.

121

улево

преди 4 години

24 часа дадоха на всички да се изнесат от Банско. Тая халипавата взела, че влязла баш тогава "да си оправя" бизнеса. Е това са повечето от "бизнесмените" в Б-я. Прости ***, които си мислят, че могат да заобиколят закона.

120

heh

преди 4 години

Ама като кара ски не рева нали ? Пари за ски има ама да си седнеш на *** нямаше.

119

Анонимен

преди 4 години

Един новоизлюпен политик искаше да регистрира партия "Няма такава държава".Ето това е отговора и на бъдещите политици.

118

Анонимен

преди 4 години

Просто кмета на Банско не е от ГЕРБ.Това обяснява блокирането на града от Хунтата у съсипването му.

117

МИЛЕН

преди 4 години

Най пропадналата държава в света ,къде е държавния резерв къде е бюджетния излишък е това се мисли за народа а не да обикаляме с джипките насам натам ДО ТУК СТЕ

116

тиша

преди 4 години

къде е държавата има ли управление тая държава или само един човек казва какво ще става в тая държава е за това сме на тоя хал ПРОПАДНАЛА ДЪРЖАВА И СЛЕД ТАЯ ЧУМА СЕГА ОЩЕ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ ЩЕ НАПУСНАТ СТРАНАТА

115

Анонимен

преди 4 години

Туй пък го няма никъде по света в практиката засега щом са обявили бедствено положение с граница за разпространение на вируси в една териториална единица да задържат хора на студа за да се до разболеят що от вируси,що от простуда,не да им предоставят необходимите условия за начални процедури за установяване на контакт за медицинските услуги в извънредно положение и съпровод на анализите как документи дето са съобщили извънредно,ало майтапчиите от ранг по тез въпроси озърнете се,не да се вайкате

114

Некъф

преди 4 години

Като чуха за вируса и мерките срещу него защо не се изнесоха от там. Майка си дирят в Банско. Да висят там и да си траят!