15

До 18 аз

преди 4 години

Сериозно?д-р Точков. Лекар,Завеждащ педиатрия,общински съветник, собственик на аптека,партиен активист. Малее голяма проверка ги чака!

14

аз

преди 4 години

д-р Точков

13

Анонимен

преди 4 години

имам следното предложение:който желае, изолира се вкъщикойто не желае, да си шета на воляусловията са две:-никакъв контакт между двете групи-никаква лекарска помощ за вторите, за да могат да си изкарат "лекото грипче" на крак

12

хх

преди 4 години

До АнонименНяма да кажат защото е частна,ако работеше в Пирогов тогава...

11

СИНЯ ЗОНА

преди 4 години

А, за "Синя зона" карантина няма ли ?Или иската само пари от хората без да ги питате как ги изкарват вече ?

10

Моника

преди 4 години

До АнонименНе знам как по ясно да Ви се каже, че е извънредно положение. Вие не виждате ли какво става в Италия и Западна Европа. А защо не прочете малко и да видите, че има и заразени деца, дори има и смъртни случаи.Може 99% смъртността да е при възрастни хора, но остава 1 % в който има млади хора, дори и деца!Пазете се! Колкото по стриктно се спазват правилата, толкова по-бързо ще спре разпространението. Така може да имаме нормално лято. Вижте Азия как се прибраха за 45 дни и вече са ок

9

Професор Тюхчеф

преди 4 години

най-бързият начин за справяне с вируса е да оставят хората да водят нормален живот и ако има някой заразен да се събират около него , зада ги зарази, така за 2 седмици 90% ще прекарат вируса , другите 10% няма да го преживеят и за велик ден ще сме първи в Европа без никакви ограничения и болни.

8

Анонимен

преди 4 години

а на газстанцията на пишмана - човек до човека и никакво предупреждение

7

Анонимен

преди 4 години

с това българско мислене, че ще ходите където искате и ще правите каквото си искате ще заболеят цели градове.ама по-добре че и без това сме много българите.

6

Анонимен

преди 4 години

До ГЕРБ = ГРОБДобре ли сте?

5

ГЕРБ = ГРОБ

преди 4 години

Г-н кмете, ти, беше от първите, които се престарахте и изпревари дори мерките на Щаба.Е, и ?!Има ли заразен в града ти ?Има !

4

(-_-)

преди 4 години

До1 защо да няма кой ви спира? Болните и контактните лица са под карантина, а тези, които считат, че са здрави могат да ходят където искат. Просто малко повече дистанция..

3

Анонимен

преди 4 години

Магазините за техника си работят. Хората се трупат по касите. Работят на групи без да се спазва дистанция. Част от пазаруващите са точно завърнали се от чужбина българи.

2

Анонимен

преди 4 години

Напишете от коя болница е този доктор ! Това е важно бе хора ....

1

Анонимен

преди 4 години

И сега няма къде да извеждаме децата да играят. Настъпва пролет и децата искат навън.