16

Анонимен

преди 4 години

Фейк нюз

15

Вашата ...

преди 4 години

Вместо да изолират вирусоносителите да не щвъкат напред-назад и да разпространяват заразата, ни предлагат доброволен затвор вкъщи поголовно. И това е по-добре от нищо, но направете достъпни бързите тестове и всеки, който има съмнения, да се провери. И като се докаже, че е болен, да се изолира и лекува, а не да се чака да се влоши, че чак тогава. Но явно нямат нито пари, нито организация и като нищо ще изпуснат ситуацията.Боже, пази България! (от некомпетентни и крадливи управляващи)Амин!

14

Генерал със слушалка

преди 4 години

Само ще объркат на Бат Бойко хубавата статистика с тези бързи тестове.Сакън, не ги правете, джанъм! Като се влошите и след като сте заразили успешно 200-300 души, ще ви направим кръвния тест и ще ви съобщим благата вест.Не си давайте парите! Употребете ги за гъзпапир (тоалетна хартия)!

13

Анонимен

преди 4 години

Тест за болест, която не може да се лекува, е безсмислен. Само си давате парите.

12

Анонимен

преди 4 години

COVID-19 е болестта, а не вируса.Тестовете са за вируса SARS-CoV-2, който може да причини коронавирусната болест COVID-19

11

Геш

преди 4 години

30 лв. - 10 лв. = 20 лв.20 лв. х 1 000 000 ( уплашени граждани ) = 20 000 000 ( двадесет милиона ) лв. = честито на печелившите :)

10

Анонимен

преди 4 години

Има ли две черти Гошо е виновен

9

Анонимен

преди 4 години

Незнам до кага ще чакаме разни организации като СЗО ЕС ООН и тн. да ни кажат какво да правим и какво не докато реагират ще стане утре това са мъртви организации в които работят само калинки и за нищо не стават.

8

88467

преди 4 години

Защо не ми вдъхва доверие този тест?...

7

Анонимен

преди 4 години

"Като не е достоверен, не ми трябва."Ти какво мислиш, че по българските болници са достоверни ли? Я си направи кръвно изследване в един и същ ден, в няколко различни болници. После сверявай. Разлика в показанията от небето до земята.При жена ми(лекар) последната калибрация на лабораторното им оборудване е от 2007-***, преди да дойде асфалтаджията на власт, хехехе. Чакай точност...

6

Анонимен

преди 4 години

Средната цена като за страна от третия свят е 15 евро.

5

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски и Кантарджиев 10 пати поне го повториха за тия тестове и пак за тия тестове пишете

4

НародЪ

преди 4 години

изтрещЕ тотално,ама нали това е целта!!!!

3

любо-от-младост

преди 4 години

цена?

2

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

Най-сетне.Не е много точен, но ако човек вече има някакви грипоподобни симптоми, върши добра работа. При безсимптомните - мижи да те лажем, ама все пак не е за изхвърляне. Ако го пуснат и на цена дребно от около 10-15 лв (на едро е не повече от 5 лв), ще е добре. Генерала от телевизора можеше да купи такива по-рано, а не да ми се възмущава от нормалното поведение на гражданите, необременени с шапкарски манталитет.На маймуни ни направиха.

1

Анонимен

преди 4 години

Като не е достоверен, не ми трябва.