44

Доктор Хаус

преди 4 години

Няма аптека ,в която да има витамин D , витамин C на таблетки също , има го но на ампули като едната е 1.20 лв. За маски и спирт да не говорим ! До кога ?!

43

Анонимен

преди 4 години

Младите като толкоз искат да ходят на работа - Хайде на полето - лук,картофи,домати.....е,така ще си изкарате прехраната -дори около София селата пустеятне може продавачка в мола , маникюристка, продавач на телефони - нема нужда !

42

Българин

преди 4 години

" И лучец яж,водица пий и викай пак дий,дий, дий...

41

Анонимен

преди 4 години

Тоя Корона -вирус е Китайска ИЗМАМА. Тия разпространяват зараза, за даможе, веднага след това, да продават защитни маски и други лекарства..Китайците да бяга към Китай !! Посланика им - също...

40

Анонимен

преди 4 години

Българинът пие витамини с вредни оцветители и подсладители, които след време могат да му отнемат здравето.

39

Анонимен

преди 4 години

Аз съм за изолацията, но не и за затварянето дни наред в къщи. Всеки ден излизам и купувам по-малко спазвайки препоръчаната дистанция от другите хора и мерките за дезинфекция. Днес ми направи добро впечатление в Лидл, че като влизах техен човек от охраната пръскаше ръцете на всеки влизащ с дезинфектант.Само с дисциплина и спазване на мерките ще се отървем по-скоро от заразата. И дано със затоплянето през април-май да приключим с извънредното положение.

38

До Здрасти

преди 4 години

Абе стой си вкъщи да се научиш да пишеш, да станеш грамотен.

37

Анонимен

преди 4 години

А краката, не дай си боже, трябва ли да ги мием?

36

здрасти

преди 4 години

Аз си карам по старо му . Здраво *** съм на 25 така , че който го е страх да си стои удома мен и да ме хване ще го преудолея

35

И това ще мине,

преди 4 години

И това ще отмине.Цар Соломон

34

Анонимен

преди 4 години

каква била ползата от маската? - Че човек нямало да си пипа лицето.Защото, видите ли, човек несъзнателно бил си пипал лицето поне по 40 пъти на ден, Друга полза няма от маската. А от миенето на ръце: "току виж, че на закуска 100 микроба си изхрускал" ( Асен Босев), ако не са чисти.

33

Бойк Мет Ун

преди 4 години

Честита С.Корея

32

Ай честито

преди 4 години

На Бочко всичко му дойде дюшеш, направи без усилие държавата каквато искаше и хем вълка сит хем агнето цяло! :)

31

Анонимен

преди 4 години

Остава да започне да се къпе и да си мие зaдникa след cpaне!

30

Идеалист

преди 4 години

Днес, посетих супермаркет "Абсолют + " в гр. Павликени и останах възхитен от направената противоепидемична организация там. На входа клиентите трябва да си вземата безплатно ръкавици за еднократна употреба. Охраната от 3 метра следи за това. Персоналът на щандовете е с маски, които закриват и носовете им, имат качествени ръкавици. Касиерките са със същите предпазни средства и са защитени с прозрачна пластмасова преграда. Такова нещо няма в цялата област Велико Търново. Браво на собственика!

29

усещате ли?

преди 4 години

Не забелязвате.. А трябва!Има едно грандиозно табу по родните медии - и това са мерките, които вземат държавите за подпомагане на малкия бизнес и гражданите - САЩ, Франция, Гърция, Австрия, Германия, Италия, Дания, Хърватска............Не ви ги пишат тези неща, да не вземете и вие да ги посикате.Щото за вас ще има не подкрепа, а кукиш.

28

Гъзибаров

преди 4 години

Ръцете добре, а други части от тялото?

27

Адил

преди 4 години

Не говорете наизуст. Без да сте видели и говорели с болни или преболедували, как се изказвате за симптоми, кого ловило, как се оздравявало. Не е вярно, че са само стари хора застрашени. В Турция вторият починал е на 28. 28, не 82.

26

Анонимен

преди 4 години

Е сега вярвам, че много хора са разбрали кои са комунистите в парламента!

25

АНТИ

преди 4 години

От милиционерска държава, казвате, че ще станем полицейска държава.И в двата случая командва ДС !!