56

Анонимен

преди 4 години

Тея двамата грозника на снимката дали не се припомпват един друг ..... Са кво ли си викат охоооо пращат пара от Европа за масло че я усвоиме на бърза ръка!!!!!

55

мишо бирочето

преди 4 години

смях по порковски. ей сега скочиха китайците да подаряват маски на най бедната държава в света с най големия дефицит дето знаят че никога нема да си видят кинтата от тиквата. този орезилен *** сигурно вече разпродава територията на парче след като фалираме вече за последно. а са му дали маска китайците да не му мирише гадната лъжлива паст в посолството и да цапа и той веднгага - помогнали ни с маски. ***.

54

Мръсни, гадни жълтур

преди 4 години

Всичко беше внимателно премислено и обмислено от страна на Китай как да СРИНЕ СВЕТОВНАТА ИКОНОМИКА. какво са някоко хиляди човека, дали фира, пред разцвета на нация от милиард жълтури и още милиард,пръснати навън. Измислиха го, разнесоха го и хоп! Вече сме излекувани, икономиката ни се възражда, маски ше правим на нуждаещите се, след това и ваксина ще им предложим.е, не безвъзмездно, разбира се!

53

Гост

преди 4 години

Коронавируса вече е един нов егрегор,който овцете започнаха да хранят благодарение на това,че се поддаде стадото в резултат на страха.

52

до 57

преди 4 години

щото Китай е гузен и има Производство, та може да прави маски. ЕС няма Производство, освен печатници за Евро хартийки. Може би най-сетне някой хора ще разберат, че хартийките са само средство за размяна и нямат никаква стойност, ако зад тях няма полезен продукт - Еврото не може да те спаси, но Маската може да е разликата между Живот и Смърт.

51

!??

преди 4 години

Чакай бе, ами Еврора що така не пи помагна с маски и консумативи? Дадоха едни пари и това е! Кел файда за нас хората от тоя съюз, дано се разпадне скоро, и браво на Китай !!!

50

колкото и да помагат

преди 4 години

Китай никога, ама никога не може да изкупи Вината си за Китайската Чума! Първи Случай - в Китай - Ноември 2019 - казаха на Света Януари 2020 - 2 месеца криха и не правеха нищо, че дори и лекарите си арестуваха, че се опитват да кажат - това предизвика епидемията - ако тия 2 месеца не бяха крили, то тая епидемия дори квартала в Ухан, в който избухна нямаше на може да напусне. Не напоследно място - до тоя моменти Китай не е предоставил факти от къде точно вируса дойде - много съмнително!

49

Анонимен

преди 4 години

Аз намерих начин как да се опазя :) Купих си Дамски Превръзки със Крилца и така си запазвам и Ушите ;) Особено ползвани има всички витамини от А до Я !!!!

48

Истина и правда

преди 4 години

Колко е добро някой да ти помогне по време на криза- прави го дори Китайско комунистическо правителство вероятно защото си взеха поука от Божието наказание за репресиите срещу християните. А защо бг управници, мака че България се води с православно-християнска по вероизповедание няма дори човешко отношение към инвалиди,безработни,роми,заразени и умиращи от епидемията лекари, а още по-малко на другите народи когато са жертви на терор,пожари,война и др. както е заповядал Бог да помагаш на жертвите

47

Анонимен

преди 4 години

Диктаторите на борко все го льжат че ще му дадьт по нещо! Борче, какво стана с догановите маски бе чоджум?

46

Първо ни дадоха

преди 4 години

Без пари Короната, а сега ни продават маски и респираториХитри са!

45

ВЪЙ

преди 4 години

Браво!!! Ама с това няма пари в резерва или с дарителската сметка стига бе баси къде потънаха парите отново???! Мажат мажат, редят се един друг да обясняват.....

44

ВЪЙ

преди 4 години

Браво!!! Ама с това няма пари в резерва или с дарителската сметка стига бе баси къде потънаха парите отново???! Мажат мажат, редят се един друг да обясняват.....

43

За 46, помоли Шундин

преди 4 години

Да ни опрости данък пРосия - 6 милиарда долара всяка годинаТогава ще има и за пенсии и за лекарства

42

Пепа Илиева

преди 4 години

Браво!

41

Баровеца-СФ

преди 4 години

Маска тук,маска там ,де е маска??? Незнам колко маски са дали и колко са призвели в БГ,но аз все още не мога да си купя от аптеката- НЯМА !

40

12_5

преди 4 години

Ако ....поколим Сащ( нали са ни новите братя)...та ги ..помолим да ни върнат парите за фърчилата , че имаме нужда да спасим народа , Дали ще им дреме за насКато вируса е фарсмажор , то той не сенли разпростира и върху чертежите?? Едва ли имаме толкова зор за 8- самолета??..От кой ще се пазим??Ако ги бяхме поръчали и платили на Всеки друг, щяха да ни разберат

39

Анонимен

преди 4 години

Ай... Боко, що не ти пратиха маски от НАЙ-Развитата, НАЙ-силната, НАЙ-великата икономика в света - европейския съюз? Що, бе Боко? Нали сме авери с ес и сащ? Що така, бе тoлyп?

38

Анонимен

преди 4 години

Те са заразени бе банкянско ***.Спрете го тоя докато не е заразил всички българи.Вирусът се предава и по друг начин освен по въздуха.

37

Анонимен

преди 4 години

На *** великия европеец държавите от третия свят трябва да му помагат защото изкрал всичко в чалга републиката си и наруча крадците бизнесмени , но въпреки всичко е велик и всички са му длъжни хаха