86

Put IN

преди 4 години

До V -о , да , света се развива , ти не . Направо те виждам как принтираш самолетчета много по-добри от Ф-16 и стаписваш целият свят . В България не можем да произведем дори стъклото на кабината или гума за колесника , какво оостава за целият самолет , а страна като Русия е принудена да внася материалите за композитните елементи на Су-57

85

Гост

преди 4 години

Ако са толко *** италианците нека го позволят.Щом неможе да доставят клапи ,а има как да се произведе тук се касае за спасяване на човешки живот.А за разликата в цената няма да говорим.1 долар и 11000долара,няма такава разлика.Трябва да забранят на тази фирма да доставя каквото и да е на територията на ЕС.

84

V

преди 4 години

Възможностите на съвремените технологии не са само в медицината. боко тиквата си мисли че не можем да си направим сами изтребители при това по добри от ф16 защото ще са и много по нова технология като планер. Естествено че може .Света се разви ,а тикавата си остана недоразвит щото не е обличал работни дрехи през живота си ;)

83

Брей

преди 4 години

Тези цени нормален човек ме може да си ги позволи. Ако не беше схемата с кражбата на осигуровките през здравната каса, разработката на такива скъпи апарати щеше да е безмислена, а на тяхно място ще има други на разумна цена. Таа лакомия и схемите за пари унищожиха здравеопазването.Както написа един доктор Касово здравеопазване. Целта не е здравето, а парите.

82

Дали

преди 4 години

Колко хора могат да си позвлят такава цена. Такива работи се плащат с нашите пари от здравната каса, за да се лекуват с тях без пари крадливите политици.

81

Анонимен

преди 4 години

До 85А и трилионите гражданска пара налети там? Ще ги върнеш ли? Или за скъсания тинзадник без пари може, щом му лепнеш някакъв кауза!

80

Анонимен

преди 4 години

До АнгелДа си създаде болницата дам, тогаз!

79

Анонимен

преди 4 години

"Корпорациите трябва да се разформироват а научните открития трябва да са обществена собственост, а държавата да плаща щедро на откриватели и учени. "Хахаха! Извинявай, ама когато бюджета ти за наука е, колкото бюджета на една средностатистическа веливизиинна игра, няма защо да се чудиш, клас nVidea e хегемон, когато става въпрос за AI/ML. Ако се разчиташе само на държавите, нямаше и електричество да имаме. А как ти, ще си присвояваш чужди открития и разработки? Крадец!

78

Анонимен

преди 4 години

До ужас бгМного съм си добре. Не с продавам на емоции, като повечето смитльовци. Целта ми е, да си живея добре живота, но не когато хората крадът чуждия труд е притеснително.

77

Язе

преди 4 години

Съвременния капитализъм наречен свободен пазар е система която е в основата на това. Узаконена спекула. Трябва да се върне системата на държавния капитализъм. Корпорациите трябва да се разформироват а научните открития трябва да са обществена собственост, а държавата да плаща щедро на откриватели и учени. Трябва да има разумна горна граница на печалба и богатство. Лихвата трябва да се забрани, а парите да се върнат към същината си на средство за размяна не на стока както е сега. Златен стандарт.

76

Ужас бг

преди 4 години

Чичи, явно освен детството и младостта си жертвал и психичното здраве.. Хъх

75

Анонимен

преди 4 години

До 65ААА, значи аз съм ти виновен, че изкарвам повече пари и си живея живота? Ко? Снощи не съм ти длъжен мухльооооо! Плащал съм си данъците, играл съм по правилата, жертвал съм детството и юношеските си години, за да уча, после съм бачкл по 80 часа на седмица, за да съм там, където съм. Вашият вид е положил 1/20 от името усилие и реве, че нямал. Ми така шеее еее ... Смотльоооо. Криза било. Аз съм се подготвил за кризата. Това, че ти не си, не е мой проблем.изетник долен

74

Анонимен

преди 4 години

Всички "добродетели" дет сте се сбрали да обяснятвате как всичко трее да е безплатно - айде бегайте да доказвате с действия вашите думи - доброволци в болници ли сте или просто си мразите :)В магазина сега безплатно ли ви дават да си берете? И вашия труд ли е за без пари?

73

Анонимен

преди 4 години

А коя е фирмата и кои са собствениците мародери ?

72

BB

преди 4 години

МОМЕНТАЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА КОМПАНИЯТА И ВОЕНЕН СЪД НА СОБСТВЕНИЦИТЕ ЗА МАРОДЕРСТВО И ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО

71

Анонимен

преди 4 години

До ИвановВъпреки това разликата в цената е огромна.

70

Анонимен

преди 4 години

Значи ето къде е проблема - не е важно да се спасят човешки животи, важното е да има печалба за някакъв мародер.Редно би било в случая прокуратурата да го попита тоя как е определена цената на изделието им, щом може да се произведе с толкова огромна разлика в цената. Ето това е спекула в най-чист вид!

69

Анонимен

преди 4 години

Събират всички директори от тая компания, и ги заключват в ония човешки кафези, дето се провесват от стълбове, на някое публично място, и така докато от тях останат само кости. Друг начин няма.

68

Анонимен

преди 4 години

Браво. Eто това е истински комунизъм, Китай също може да произведе всичко за 1 долар. Капитализма е един скъп и мръсен процес, който отделя много вредни емисии и замърсява планетата.

67

Ангел

преди 4 години

Фирмата производител е безклуполен търгаш с живота на хората .Тази клапа 1 към 1 с оригинала струва на компанията не повече от 10$ парчето НО те я продават за 11 хил$ .Това е абсолютно безумие .Абсолютен монопол със жизненоважен продукт !