90

дедо от село

преди 4 години

Eй,тва како е дето са й замислило за мене? Некво си бхк,ми че то дошло ли е да *** види дали съм с права или не?Хич не ми пука за него-пия си ракийката ,ям си салатката и ви гледам сеиря и са чудя на простите ви акъли! Хи хи хи !

89

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Сега юни месец ако няма хей парад в София, Copoc няма да им преведе пари по сметката, затова се е загрижил Кънчо, че ще остане той и другите грантояди от организацията му гладни та гладни!

88

сеирджи йово

преди 4 години

До Анонимен 102Няма!

87

Някой

преди 4 години

Тези п ..си да духат супата или дедовия. Искат да отчитат дейност в условия на пандемия. Направо са си престъпници.

86

ГЕРБ forever

преди 4 години

Становището е толкова нагло,че е необходимо незабавно затваряне офисите на БКХ,изземване на документацията и разследване на служителите им за държавна измяна.

85

Нелицеприятни истини

преди 4 години

В банките има над50 милиарда лв. Депозити,повечето до 2-3 Хил.Хайде малко да стиснем ДУ *** та та!

84

До 97

преди 4 години

Там е работа ,че навярно ти си по-голям ром от мен по мантилитет,възпитание,образувание... -верятноста е 80 %. А може да се излезе и с друго ПРЕДЛОЖЕНИЕ ,че всички с нисък IQ да се заразяват колкото си искат и никой няма и не трябва да ги спира ,а то стадото оФце с ниско IQ ,то тях няма никаква полза ,нали и тъй може ?!)

83

Анонимен

преди 4 години

До Ром"свсичкото ром има правото да се заразява с каквото си иска и никой няма правото да го ограничава! хама - ха!

82

Анонимен

преди 4 години

време е да се разследват всички "неправителствени" организаций, това минава всички граници

81

Ддд

преди 4 години

Наглеците от анти български комитет и в тази ситуация се изкакаха. Няма ли текст за подстрекателство по време на извънредно положение.

80

Ром"с

преди 4 години

Необмислено и неадекватно решение на управляващите с тази карантина за цялата страна ,това ще доведе до иконмическа криза през есента или може и да започне и през август,тъй че БХК има донякъде право ,но народа е като стадо оФци ,какво им "пееят" по ТВ -това и "играят" -ганкиното.

79

+-

преди 4 години

*** народ ,човека вижда подалеч от носа си ,както повечето тук -по далеч от носа си не виждат -след седмица-две ,ще рИвете ,че няма с какво да си плащате ток,вода... осигуровки ... .

78

Вирусолог

преди 4 години

Не коронавирусът, а БХК са истинската зараза, срещу която трябва да се бори и трябва да смаже българското общество!

77

Реалист

преди 4 години

Веднъж почти да се съглася с БХК. В сегашния си призив има много верни неща, но герберските *** веднага се активизираха.

76

Анонимен

преди 4 години

Да направим референдум за изгонването на БХК от България и да ги разкараме тези вредни организации заедно с мошениците стоящи начело на организациите им!

75

Митев

преди 4 години

Слушах изявленията на Нинова в НС. Те повтарят "точ в точ" писанията на тези г-да от БХК. Предлагам да направят редакция на името си като сложат представката "АНТИ" пред Български. Всичките им действия досега го доказват!!!

74

Анонимен

преди 4 години

Личи си, че горният текст не е писан от журналисти. :-)))

73

ined

преди 4 години

При Извънредно положение такива организации като бъхъкъ трябва да ги затварят, Гешев къде спи че не се самосезира.

72

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе е важно какви са майка и и баща и,знам че тя е половин сръбкиня,но Люба Курвалезич работи срещу България,тя винаги защитава грешната страна,........и ох,не можела била да каже думата "народ",хахаха,кога стана демократка,кога ти лъсна за.дни.ка,че вече и думата народ не ти харесва?

71

Анонимен

преди 4 години

50 стотинки са много пари в русия 23 рубли се пак дневна надница===========Ами тогава я пусни на околовръстното и ще станеш милионер!