12

Анонимен

преди 4 години

Ама добре, че е тая да ги светне (тях болниците), че трябва да са с два източника. Веднага Орден Стара Планина и Нобелова награда по ядрена физика.

11

Анонимен

преди 4 години

Калинка...

10

Анонимен

преди 4 години

Господ ще ви накаже!!!

9

Ха ха!!!

преди 4 години

Ми те болниците си имат още от соц време по два източника!Ама нищо де - сега Теменужка ще даде на приятелката си Гинчето двайсетина милиона 'да им направи втори източник'

8

Анонимен

преди 4 години

Хиляди села нямат доктор и аптека какво правим по въпроса освен едно голямо извънредно нищо.

7

Анонимен

преди 4 години

ТАЯ *** ДА НЕ МИСЛИ ЧЕ В БОЛНИЦИТЕ КАТО СПРЕ ТОКА СЕГА И НЯМА ТОК ТАМ ТАЗ НЕ ЗНАЕ ЛИ ЧЕ СИ ИМАТ ДВА ИЗТОЧНИКА НА ЗАХРАНВАНЕ ТАЯ ЩО ПРИЛИЧА НА ПРИЛЕП В ГЛАВАТА

6

Дядо Соци

преди 4 години

Ами и сега болниците са на два източника на захранване. Здравната каса и пари под масата.

5

House M.D.

преди 4 години

Теменушшшшке, болниците винаги са имали 2 източника на захранване. Така се проектират и строят.

4

некой

преди 4 години

Боже - всеки колцентър има два източника на захранване, UPS, и генератор!!!Тази Калинка сега се сетила за тези елементарни неща. Това не е 'правителство' а кръжок на аматьори в Помощнно училище!Наистина е прав номер 5!

3

Анонимен

преди 4 години

Извънредното положение включчва и извънредно експертно правителство. Негово превъзходителство генерал-президента Радев да свиква генералите и да арестуват тия самозванци.

2

Анонимен

преди 4 години

Мобилизирала се е държавата да ни дои даже и когато вече нямаме.Само се огледайте и вижте какви мерки се предприемат в другите държави относно социалното подпомагане на хора и бизнес.Какво предложи Горанов оня ден - 60% от заплатата, а сега да видим какво ще се приеме в НС в новия закон.Освен санкции и ограничения друго май няма да се приеме.

1

zeus

преди 4 години

Нуши, не е толкова прoстo, колкото си мислиш. То нулева категория е хубаво, ама трябва да има и UPS, който да поеме времето, необходимо за превключване към друга подстанция. Трябва и агрегат да има, работещ и с поддръжка, резерви от нафта, хора да се грижат за всичко това. Не става само да се дадат еди пари на ЕРП за нулева категория и готово.