24

До 28 Елена

преди 4 години

Вярно че Европа е люлката на цивилизацията, но благодарение на ТРАКИТЕ...тоест българите! Дълга тема-проверете. Но Заглавието на статията е абсолютно точно! И има доста по-добро положение но...и това е дълга тема. .

23

Елена

преди 4 години

Европа е люлката на цивилизацията. Не е случайно, че отвсякъде се стичат хора тук. Не е случайн, че и престъпниците бързат да дойдат насам, защото знаят, че ще ги защитят като всички останали човешки същества. Няма поспрведливи закони. Няма посоциална политика. Няма подобри условия на живот. И колкото и да плюят завистниците, Европа няма да загине. Може да стане позатворена и дано!

22

Сам Боха

преди 4 години

У нашенско е същото , сам кралят-слънце си го призна:...само обединена нация може да преодолее кризата !!А кинтите о ЕС ще ги "преодолява" само шайката ...

21

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 16 Шегуваш се , нали ?

20

Sichtpunkt

преди 4 години

Кой дава гласност на хора упражняващи се в политология! Дори при това тежко положение ЕС затваря само външните си граници. Вътрешните си остават отворени, но не и за туристи. На този някой Мишел му е изял порциона...Нали се преразпределят ЕФ, нали има координация на политиките, нали има единни инструкции в т.ч. и съд....

19

опетков

преди 4 години

Интересно младото теленце Стойчо какво очаква от ЕС. Да дойде и да му обърше дупенцето след като се оакал. В договора на ЕС е описано точно докъде се простират пълномощията на съюза и какво трябва да направи отделната държава. Опазването на живота и здравето на гражданите е задължение на конкретната държава и тук нямат място некадърните политици, които не могат да поемат лична отговорност. Ако някой от ЕК беше направил опит да ни изкомандва, сега щяхме да ревем.

18

Анонимен

преди 4 години

ЕВРОФЕНОВЕТЕ, ЕС ще го бият докато не се разпадне,и по-добре да се разпадне вместо да ни причинява вируси,карантини,военно положение и кой знае още какво. Дигнали са му мерника на ЕС и той не може нищо да направи,което показва,че не трява да го има.

17

Анонимен

преди 4 години

До. Членството ни във Варшавския договор и СССР ни съсипа за 40-50г. И ни набутаха в друг съюз. А сега нашия политически елит в една чакална ни обещават да стоим. Бедни, ограбени от банки, тормозени от монополи, арендатори, колекторски фирми, офшорни криминални фирми. И със забрана на частна дейност по един тарикатски .метод

16

Анонимен

преди 4 години

Прав е - крайно време е да се федерализира, защото ни заобикалят кризи навсякъде. А Бай *** ако не ще - много му здраве, да се оправя сам с великото дотирано БГ.

15

Франкофил

преди 4 години

Това не е вярно. Всяка членка ще получи помощ в борбата с коронавируса. ЕС е най-великия политически проект, а САЩ искат да ни разрушат и да ни превърнат в роби на плутокрацията им. Няма да позволим! Няма да се откажем от ЕС защото Европа е нашия дом, Европа е номер едно, Европа е центъра на цивилизацията, в Европа хората живеят най-добре и най-достойно! Европа е най-свободното място на планетата! Ако трябва ще воюваме и ще стрoшим зъбите на всеки агресор, който се опита да ни отнеме свободите!

14

Анонимен

преди 4 години

Евроатлантичестият съюз се разпада.Новият тренд е Евразийският съюз от Европа, Русия, Китай. Валутата ще е юан, армията руска и китайска икономика.

13

Анонимен

преди 4 години

Другарят Борисов не обича подлизурковци. Строго се скара на Беновска и я направи за смях пред цяла България в пряко предаване по българския ефир.Би се скарал и на това нещо.

12

Анонимен

преди 4 години

ЕС е пътник без билет!

11

A

преди 4 години

А така- ЕС не е като Русия беше за българия. Чакайте сега немци да ви помагат)).

10

АнонимеН

преди 4 години

ОЩЕ ЕДНО *** ИСКА ЕС ДА СЕ РАЗПАДНЕ ЗА УГОДА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ :DСАМО, ЧЕ ТОЧНО ТОВА ЕС ПО КОЕТО ПЛЮЕ ДАДЕ ПОМОЩ НА ДЪРЖАВИТЕ СИ ЧЛЕНКИ И НИЩО ЧУДНО ДА ДАДЕ ОЩЕ ПАРИ!

9

Анонимен

преди 4 години

Публичният европейски дом разнася болести и бежанци. Санитарните власти трябва да го затворят.

8

Добро утро,

преди 4 години

Кака Маро,чак сега ли се усети?Нас що ни приеха неподготвени,щото много ни обичат,ли?

7

Анонимен

преди 4 години

Не би трябвало да има изненадани - стомана и въглища - това беше основната ценност, нали? Каквото е в основата - това е!

6

БС

преди 4 години

Кой е този политолог?Има ли име?

5

Анонимен

преди 4 години

И тоя един политолог - мани, мани....Герберастки подлизурко