12

z11

преди 4 години

До ПерничанинЩе ти продам един гоуф ама комби с гязоава и десен волан от англистан. Напрау ФЪРЧИ

11

Анонимен

преди 4 години

Спряха заводите и въздухът се изчисти въпреки по-голямата употреба на автомобилите за сметка на общественият транспорт Това забелязахте ли го?

10

Sichtpunkt

преди 4 години

Петрола падна под 25$, дай боже 10$ да стане!Русия ще възкръсне!

9

Перничанин

преди 4 години

До Анонимен АлкохоликАз търся да купя Гоуф 2. Купувам го само измит, щото сме на режим. Ако няко се опита да ми пробута мръсен Гоуф, ще играе винкеуа по гърбината му.

8

Анонимен

преди 4 години

Почна да ми писва от поръчковите статии на тази медия за продажбите на нови автомобили. През няколко дни ни заливат с нещо такова. Да не би продажбите на мебели да бележат връх по време на епидемия? Що не виждам всяка седмица една статия за спада в продажбите на мебели?

7

Анонимен

преди 4 години

а сигурно и апартаменти ще купуват в момента

6

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Търся да купя голф 5

5

до 1

преди 4 години

Въздухът в Китай е заради спряното мръсно производство, не заради друго. Китай има най-мръсното производство на света, както и най-мръсното отопление. Като цяло- огромен враг на планетата. Коронавирусът направи само добро.

4

Анонимен

преди 4 години

Ем нормално. Вкъщи караме само нови коли, на всеки 2-3 години сменяме за следващ модел. На жена ми на колата й дойде редът, но по никакъв начин няма да ходим по dealership-и да избираме нова, удължих лизинга с още година, няма да я сменяме сега. В момента и на 2-те им е време за обслужване- доста адекватни мерки- дойдоха с маски и ръкавици, взимат ти от dealership-а колата за обслужване и ти я връщат дезинфекцирана. Учуден съм от европейските адекватни мерки. Адмирации от мен.

3

Добра новина

преди 4 години

е те това е зелена сзделка а не некави измислени квоти и перки

2

Анонимен

преди 4 години

С на имотите кога?

1

Анонимен

преди 4 години

Погледнете във всички държави колко е чист въздуха. В Китай където смога беше ежедневие сега въздуха е кристален точно какъвто беше когато караха велосипеди и се обличаха с Ватенки. Това е благодарение на спрените пушещи заводи и автомобили.