17

Анонимен

преди 4 години

Не са ли им съобщили като от ЕС новината отпреди 4-5 дни кой обявява как Главно лице извънредното положение в страната по Конституция и още какви са обещетенията за неработещите сектори затворени за посещения заедно с работещия персонал изпълняващ длъжностите си към тези сектори заради карантийния период състоящ се как извънредно положение поради което всички трябва да са си вкъщи докато се възстанови предишната нормална здравна обстановка за производство,а обезщетенията са като за работни дни.

16

гл шеф

преди 4 години

до. цял свят. от. гл. шеф на тайно разузнаване. Г. УМЕРСКИ ИСКАЛ ДА УБИЕ НАШИЯТ РУМЕН. и полицията патрулиращите полицай. да заповяда. който иска. ние сме сменени с румен. ние ви казахме по ухото какво ще ви се случи. умерски нени предизвиквай. защото ншсой неможе дати помогне. Г. БОРиСОВ да заповвяда да убие румен. за вас живот няма. от тук на [ татак.]

15

Франкофил

преди 4 години

Макрон е истински лидер и го доказва сега, Макрон е 100 класи над разни пенсии,Франция е люлка на цивилизацията,Франция е майка на съвременния свят,Франция е най-великата държава!Vive la Republique! Vive la France!

14

Бънкерката

преди 4 години

Правете френска любов.

13

Анонимен

преди 4 години

Не пропуснаха да похвалят протежето си Макарон. :-) хахах, няма отстъпление. Пропаганда до дупка!

12

MGS

преди 4 години

До ОднакоИ ако е само до тролене (визирам името ти), виж по новините къде по света се появяват резултати от научни изследвания във връзка с борбата с вируса. С някои изключения, потвърждаващи правилото, са в тия "несправящи се" страни. Китай, с цената на много човешки жертви, натрупа опит в борбата за спасението на повече животи в тая обстановка, това и предлага - хора и организация, други участват с пари и знания или с оборудване. Няма виновни или ***, просто всички търсят решение.

11

До 12

преди 4 години

Трябва да си много ***,за да мислиш че бъдещето на държавата не зависи от теб и твоите действия,а от останалите ,като същевременн оимаш огромно мнение за себе си и неоценимите си способности......Наистина ДИАГНОЗА!!!

10

До 7 Българка

преди 4 години

Каква българка си ти бе ?Как може да сравняваш мерките на ,,наш Боко"и хората около него с инфантилните постъпки на на Макрон,Джонсън или Конте бе ,,како"2Явна тази сляпа ярост съвсем ви е отнела полусивочервеното вещество в чугунените тикви! Трябва да си много ,ама много ***,за данапишеш такава глупост.Явно си от Шуменският,,***-кръжок"

9

Анонимен

преди 4 години

Това да вярваш на държавата си е сериозна ДИАГНОЗА!

8

Анонимен

преди 4 години

Тука се хихикат и обикалят парковете. И не говоря само за младежите, за тях е нормално да се правят на интересни.Говоря за уж зрели хора по на 40 и 50 години.

7

Анонимен

преди 4 години

След като приключи,дай Боже по скоро настоящото"Чудо"ще можем да Кажем-Кажат,кой модел на решение е бил правилен! Английският който се практикува и от нашите"индианци и предвижда всички да бъдат Коронясани,или Китайският за тотална карантина и сриване на всичко!

6

Waffen SS

преди 4 години

Колкото по-малко бързо бъде въведена тази мярка и у нас ,толкова по-добре.Но най- вече контрол.Нарушителите директно в затвора.Никакъв съд,никакви адвокати.Издаването на присъдата от тричленки.

5

българка

преди 4 години

В неделя имаше избори - и същото това инфантилно макаронче обясняваше, че трябва да се гласува - било като ходенето до магазина. Ей такива са всички еврпейски "лидери", включително и наш Боко - тотално неадекватни, корумпирани, самодоволни и самовлюбени. ХОРА ПАЗЕТЕ СЕ И СЕ ГРИЖЕТЕ ЗА СЕБЕ СИ И БЛИЗКИТЕ СИ - НЕ РАЗЧИТАЙТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ !!!

4

Анонимен

преди 4 години

Грешка в заглавието -Не излизане ОТ Франция, никой не може да излезе от Франция.Излизане НАВЪН до супермаркета, аптеката, на работа ако сте медицински персонал.Не пишете глупости

3

..

преди 4 години

И аз вярвам на.... Боко! Като го видях как си сложи маската..... на очите, няма как да не вярвам на такъв корифей.Истински се впечатлявам като казва, че има запаси за 2 години напред... но не казва за кого!

2

Анонимен

преди 4 години

И каква е тая декларация, защото и Гешев нещо такова спомена, че искал да прави у нас. Собственоръчно написана ли? А ромите как ще пишат декларации?

1

Анонимен

преди 4 години

Французите вярвяли на държавата=балъци!На нищо не вярвам всички лъжат за да те цакат.Ето това прави българите велики.