26

Диана

преди 4 години

Това ми напомня времето когато долара беше 3000 лева.Получават нова стока и фактура и на стари и нови лекарства новата цена!?

25

На прав път

преди 4 години

Аптекарите които знаят че спекулират са се покрили по време на проверката.Гневни са спекулантите. Аптекарите които са почтени нямат повод за страх. На тези достойни хора които работят честно за хляба си и за здравето на всички хора благодаря от все сърце. Проверките трябва да са постоянни

24

чарли

преди 4 години

Как ли са наказвани спекулантите и мародерите преди години ?

23

безбожници

преди 4 години

Защо сте гневни бе господа аптекари? Не искате проверка? Защо? Защо ви е страх? Искате да печелите на гърба на бедния народ когато е на зор? Никой нормален човек, който спазва правилата, не се страхува от проверка. щом се страхувате, значи не са ви наред нещата.Мародере!

22

Анонимен

преди 4 години

Другари аптекари, разбира се, че е репресия, защото сте алчни и безкруполни. Вие какво искате , да мародерствате хората и да богатеете върху нещастието на цялата Държава. Ако живеехте в Китай ще бъдете на стадиона и с куршум в главата.

21

Анонимен

преди 4 години

Тоя оранения кво сее разревал. Детски сироп от 50 милилитра ми го продават за 35 лв. Кой и как определя цената и каква е надценката. Докато не започнем да ги бесим по стълбовете ще си развеват таааците. В Ада ше горите вашата *** сеяндурскадаевем.

20

Анонимен

преди 4 години

Той и без това ще ги накаже, щото са неверници.

19

Malian

преди 4 години

Този опуления трябва да влезе в затвора!!!!!!!!!!! Има спекула! Всеки аптекар сам си определял правилата ,то и всеки аптекар сам си вдига цената всеки търсен продукт. Всеки, който печели от нещастието на хората съдбата рано или късно му го връща.

18

Чукундур

преди 4 години

Аркадашлар,няма по гнусно нещо да печелиш от хорската мъка и нещастие.Сложи си печалба,разбира се,за какво работиш,но точно когато е кризата да продаваш скъпо и прескъпо аллах вижда и ще те накаже.Това е грях.

17

Анонимен

преди 4 години

Репресия върху нарушителите на извънредното положение и спекулата по време на криза. Първо стоката изчезна, а след това се появи отново на пазарна цена по търсенето.

16

Анонимен

преди 4 години

При извънредно положение такива като Костов трябва да са в затвора З 10 годишни присъди!

15

българин

преди 4 години

А хората са БЕСНИ че ги доите като за последно! И добре че няма истинска пазарна икономика в България.. Тогава търговците биха почнали първо от хляба и по ред на номерата! Безбожници!

14

Анонимен

преди 4 години

Те копоите са безсмъртни бе тях болести не ги ловят кво знаете вие...

13

😀&#1

преди 4 години

ОТНЕМЕТЕ ЛИЦЕНЗИТЕ НА СПЕКУЛАНТИТЕ!!С последваща забрана да практикуват до живот.На собствениците и на фармацевтите.

12

данъкоплатец

преди 4 години

Абе нямаше ли правила да не се струпват хора на едно място? Какви са тия 13 копоя дето са се изсипали наведнъж в аптеката?

11

Хронично болен

преди 4 години

Днес си купих месечните лекарства Eucreas, Xsarelto и Bizogamma от аптека Апостолов в Казанлък.Завишението спряму средно претеглената цена от предходните месеци е в рамките на 6-8 %. Попитатах аптекарката има ли завишение на цените и отговора беше " Не мога да ви отговоря". Пазя касовите бележки, но каква полза при тая анархия. Министъра на здравеопазването и гл.прокурор само си говорят !!!

10

Анонимен

преди 4 години

Аз плюя хрантутници от всякакъв вид в очите. Като кобра съм станал. От три метра ги целя в десятката. Като всичко е замаскирано като кихавица.

9

Анонимен

преди 4 години

не е репресия, драги ми Костов , като ядете кюфтета, не ревете...един грип-един джип.И не продавайте лекарства без рецепти от лекар!

8

Анонимен

преди 4 години

търсят се аптеки с човешки цени. За ниски пенсии лекарствата от всякакъв вид трябва да са с особено занижени цени, срещу документ за размера на пенсията.

7

Анонимен

преди 4 години

Тия гадове използват вируса и продават на цени високи,преди 10 дни купих маска за 17 Ст.имаше ,скриха ги,и сега ако имат продават на ,2.50 лв.но под рафта ,хайде инстуциите им даряват а на нас кой дари или да купим