9

Скептик

преди 4 години

Дрънкате глупости, с не четете най-важното. Чак сега преоборудват места в Благоевград. Ами то от колко време се знае за Банско. Второто важно. Кметът не знае кой болен от тези дето уж са в Благоевград къде е.

8

Анонимен

преди 4 години

До коджакафалията.Как каква им е ползата? Искат да седим вкъщи, да се угоим и след това да ни изядат.

7

коджакафалията

преди 4 години

До 4ти *** ,точно това искат политическата класа в цял свят.Да ни затворят по И за какво им е да ни затварят, човека е по полезен когато работи и създава продукт, пазарува дрехи, коли, обувки, като сидим в къщи с какво сме полезни на политиците, май съвсем се побъркахте с тея конспирации, конспирация може да им но ние ще разберем за нея много късно, но мотива да си седим в къщи за политиците е немислим защото т.ова са загуби

6

Conspiration theory

преди 4 години

До do 2 И да, и не! Факт е, че по света умират хора, най-вече възрастни, а на някои места положението е критично - Италия например.От друга страна, това наистина е добра възможност за правителствата да правят каквото си искат. Сега шансовете да се организира масов протест са под нулата, защото те вече ще имат готово оправдание - "ние ви казахме да си стоите вкъщи, вие се събрахте навън". Истината е, че броени хора дърпат конците в цял свят и аз лично очаквам нещо да се случи в близко бъдеще.

5

Анонимен

преди 4 години

До Чичо Сашо Никой няма да мре, мало умнико. Може да умре само някой глу пак, който се набута в лапите на лекарите. Ще го уморят, за да подържат страха на хората. Никога не бих отишъл в болница при това положение

4

do 2

преди 4 години

*** ,точно това искат политическата класа в цял свят.Да ни затворят по къщите и да изперкаме ,за да ни зомбират.Толкова ли си *** ти и всички останали .Не го проумявам просто ,колко сме изпростели.Заслужаваме си съдбата.

3

Чичо Сашо

преди 4 години

Как няма да се снимат, видяхте ли я вчера простата кифла с маска, която се реди на опашка да я изследват за вирус? Хванала телефона и се снима за Фейса. Много си готина, *** проста, дано четеш тоя коментар. Относно възрастните - те изобщо не се пазят, стоя си вкъщи и ги гледам от балкона - едвам ходят с бастуните, но висят в магазина за една връзка магданоз. Явно са се примирили, че ще ***, аз нямам друго обяснение.

2

Анонимен

преди 4 години

Въведете пълна забрана на възрастни да излитат. Ако трябва полиция и военни ще ги зараждат пред 2-3 дена с продукти . Те са с най голям риск и те могат да събирят системата ако пламне. Забранете и излизането от домовете. Гледам цял ден в ФБ хора се снимат и се правят на интересни. Налахайте глоби и ги натискайте да се прибират. Тук е време за няма не искам. Ще съборим и летния сезон, ако не се твърдят нещата до краен предел.

1

Анонимен

преди 4 години

Очаквайте. ЗМ трябва първо да ги внесе отнякъде.