14

Възразявам

преди 4 години

Освен, че се нахвърля трябва да се изпълни от 9:00ч. до 9:40ч. (10 задачи) иначе работата се смята за неизпълнена. От предния ден няма информация от колко часа точно ще се учи (всеки ден е различно) и трябва да си следиш classroom през 5мин. за да разбереш по какво трябва да учиш.Възмутена съм и мога да пиша още много но едва ли някой ще го вземе в предвид.

13

Възразявам!!!

преди 4 години

Тези препоръки, които давате може да си ги последвате вие а на нас родителите да преведете учителските заплати тъй като и да имаме вариант да работим в извънредното положение НЕ МОЖЕМ!!! Ще попитате защо?Не е трудно да си отговорите само с първото изречение, което написах!!!Моля, да ми бъде обяснено как едно 10 годишно дете може да се обучава само по Математика? (Визирам само, защото урока се нахвърля от учителя на някакъв документ без никакво адекватно обяснение върху задачите)

12

ендженер-економист

преди 4 години

8 ЕВЕНТУАЛНО ТОЙ ДА СИ ГИ КОРИГИРА 9 ДА ГИ ИЗПРАТЯ ОТНОВО ЗА ПРОВЕРКА 10 ДА ЧАКАМ ... ОТ УМРЯЛ ПИСМО. Защото учителите за да си покрият хорариумите от часове преподават по 4-5 дисциплини или водят на по 10-12 класа. И решават нещата по най-простия /и просташки/ начин - дай да ги затрупаме с много домашни. Те така и така трябва да си седят в къщи. Ако беше само една дисциплина 7-8 часа можеше и да стигнат. Да не говорим, че всеки учител си избрал някаква онлайн платформа различна от останалите.

11

ендженер-економист

преди 4 години

Един болен колега, и той индженер каза: Как да отида на лекар, като се знам какъв инженер съм!". И това при редовна форма на обучение. Дистанционната е просто бизнеса на някои хора. Учащите нищо не научават. Говоря това от собствен опит - имам ученичка в 6 клас. Трябва 1 ДА ПРОЧЕТА УРОКА 2 ДА ГО ОСМИСЛЯ 3 ДА ГО ПРЕПОДАМ 4 ДА ПРОВЕРЯ ДАЛИ УЧЕНИКА ГО Е РАЗБРАЛ 5 ДА ГО НАКАРАМ ДА СИ НАПИШЕ ДОМАШНОТО 6 ДА ЧАКАМ ОТГОВОР ЗА ЕВЕНТУАЛНИ ГРЕШКИ 7 ДА ГИ ОБЯСНЯ НА ОБУЧАЕМИЯ 8 ЕВЕНТУАЛНО ТОЙ ДА СИ ГИ КОРИГИ

10

Анонимен

преди 4 години

Прочетете "НАРЕДБА ЗА ДЪРЖАВНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НАДИСТАНЦИОННА ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ ВЪВ ВИСШИТЕ УЧИЛИЩА" и си задайте въпроса "Така ли се открива "топлата вода", регламентирана в цитирания документ, приет в България още през 2004 г. ?"

9

Василев

преди 4 години

Истината се ражда в спора. Всеки има право на мнение. Нека след тази криза МОН разгледа всяко мнение на компетентните хора, най вече учители и утвърди единна платформа за дистанционно обучение. В случай на други грипни ваканции, а то ще има такива, веднага да се преминава към това обучение.

8

6

преди 4 години

Това не е обучение , а излъчване на някаква учебна информация .Това е компроментиране на дистанционното обучение . Все пак " Като няма риба - и ракът е риба !" Дистанционното обучение е сложна и многокомпонентна система ,за която нямаме готовност .Две софийски директорчета , рупори на ГЕРБ, показват непрекъснато педагогическата си неграмотност .Плащат им за това !Добре , че са частните уроци , иначе образованието е рухнало !

7

Всички знаем

преди 4 години

че товаса пълни смешки. Няма централизирани указания към учителите от страна на директорите на учебните заведения, нама централизирани платформи за онлайн обучения или не са сведени ди знанието на повечето от учителите. Всеки се спасява по единично, Смешно е да се говори за преподаване посредством скайп, вайбър, фейсбук, месенджър... Сървърите на централизираните сайтове пък блокират от пренатоварване,

6

Анонимен

преди 4 години

Тия с това онлайн обучение вече досадиха! Допълнително нажежават информационната среда. Ако трябва, да учат през лятото. Ако трябва да учат през съботите, както беше преди години, никой не се е преуморил от учене в събота, ако трябва да съкратят великденската ваканция.

5

Анонимен

преди 4 години

А безплатни таблети с Интернет за всеки ученик кога???Питам само???!!!

4

Анонимен

преди 4 години

Колкото секс по телефона е хубав толкова и това обучение.

3

Баровеца-СФ

преди 4 години

......иначе ,че не е пълноценно не е като преподаването в училище... и доста непосилно за някой родители :(

2

Баровеца-СФ

преди 4 години

Наблегнете и на вирусната защита на тези платформи за обучение!!!

1

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Онлайн имитацията на образование ще доведе до още по-голямо опростачване на нацията.Още един плюс от коронавируса за управляващите.