17

Фастер

преди 4 години

Много ми е мъчно за столична община и въобще за почервенели демократи и европейци!Така не става ,по соц.модел да се мазниш и да градиш европейска демокрация и екстри!Тоя филм го гледахме от 90та до 2000та!Никой няма да се върже повече па продали се на дс-кгб службите ,менте демократи! "И настана ,време разделно....!"

16

п

преди 4 години

Интересно как да се обработват входовете?!?!Данчето ли ще раздава препаратите?!? Районите кметове са се покрили и не са в никакъв контакт с никого.Самата община изми ли поне улиците?Аман от тая!

15

Пак лъжат

преди 4 години

Една част от офисните работницо вече работят от вкъщи. Това няма връзка със зоните. Нека кметицата не си приписва излишно заслуги.

14

Nick

преди 4 години

Не с 1/3, а до 1/3 от обичайния брой! Автора не разбира елементарни операции с числа.

13

Винету

преди 4 години

Метрото отдавна трябваше да е спряно. Метрото е символ, че всичко е ала-бала, много шум за нищо. Ако беше наистина сериозно положението щяха да го спрат, там има най-много хора на едно място.

12

Гърбава калинка

преди 4 години

В София трябва да останат живи само 1/3 от сегашните жители, т.е само твърдия *** електорат. Защо няма дезинфекция със самолети сега??

11

Иван Добромиров

преди 4 години

От Португалия до Казахстан всички улици се мият и дезинфекцират по няколко пъти на ден.Защо след като в частност Фандъкова и общината са осъдени от С Г СЪД София изобщо не се мие да не говориме за дезинфекция на градското пространство.Но безочието и безхаберието на натрапената ни Фандъкова е безпределно , не забравяйте че тя е и заместник на Борисов в ГЕРБ.

10

Анонимен

преди 4 години

Картофената царица си заслужава Короната! Срам ни е от Вас, другарко по русский язьiк!

9

Анонимен

преди 4 години

Цитат: Районните кметове са в постоянен контакт с домоуправителите, които имат за задължение да дезинфекцират входовете в блоковете* А дезинфектанти няма. Типично за ГЕРБ.

8

Анонимен

преди 4 години

Самоковската *** пак трябва да ни я показват от сутрин до вечер как се е изтупала при затворени фризьорски салони.

7

Анонимен

преди 4 години

Т.е. метрото - гордостта на барба ганьос е на чиста загуба.

6

Анонимен

преди 4 години

Данче, търсила ли си по аптеките дезинфектант, та предлагаш да се дезинфекцират входовете.

5

123

преди 4 години

Липсата на маски за хората, дето още са принудени да ходят на работа с рейса, си е направо престъпление. Държавата трябваше да реши проблема с предпазните средства чрез квоти.

4

Съвет

преди 4 години

Пътувайте само със собствените си автомобили.

3

Анонимен

преди 4 години

Да наистина няма никой, хората не ходят на работа, но докога смятате могат да продължат личните мерки на хората. А с половинчати мерки само отлагаме проблема

2

До 1

преди 4 години

Много си умен, кандидатирай се за президент

1

Анонимен

преди 4 години

Спрете метрото и БДЖ пътническите, защото са празни и харчат ценни пари.