317

Майна

преди 4 години

Значе англичаните са го измислили, заразяват се младите, прехвърлят 70% заразени и започва да отшумява.

316

Анонимен

преди 4 години

Не панирай хората бе , в Китай пандемията спря на 85000 хиляди.Ти знаеш ли, че Китай е 1.4 милиярда, а 70% са 980 милиона. Значи трябва да се разболея още 979 милиона 915 хиляди души и то само в Китай.

315

До Зозо

преди 4 години

Процент на загуби се изчислява в съотношение оздравяли - починали. И то след приключване на пандемия.

314

ММ

преди 4 години

Доц.Мангъров е вирусолог, а не зомбиран генерал от кризисния щаб. Тия само си играят с хората чрез разрешения и забрани - примамливо и извратено е да се разпореждаш със съдби и ситуации. Решенията се взимат политически по "целесъобразност", без никаква мисъл и прагматизъм. В Англия например децата си ходят по детски градини...за тях опасност няма.

313

Тото

преди 4 години

И до колко да вярвам на човек, при който половината изречения започват с "вероятно" и "може би"?Тия неща които ги е казал се чуват по 30 пъти на ден, само процентите мърдат. Все едно има някакъв облог кой ще уцели точната цифра. Аз залагам на 77,36%.

312

Това е истината,

преди 4 години

мнение на специалист, а и логично, след като няма почва, вируса сам ще умре. А и след като преболедува, организъма получава имунитет и готов да се бори с вируса. В миналото умишлено са заразявали момченцата от заушка, защото в по голяма възраст вируса предизвиквал безплодие. Като го преболедува в детска възраст, вече има имунитет, тогава е нямало имунизации. Какво се паникьосвате, ще го преболедувате като всеки грип. Спомням си, когато бях малък, за една комшийска баба се чу, че умряла от грип.

311

Зозо

преди 4 години

До АнонименВ БГ е 3% за сега . Трима от 94 болни. Тримата са на 66, 74 и 80 години.

310

Анонимен

преди 4 години

Смъртността е под 1%, не пишете глупости

309

Анонимен

преди 4 години

Аз не мога да разбреа защо упорито се смята 7 процента смъртност, може би да не се всява паника. Тези хора, които са в тежко състояние в реанимация и на командно дишане, повечето са пътници, малко от тях ще се възстановят. В момента са около 1 000 в Италия + 3000 починали. 4000 починали / 30 000 заразени - 13 процента смъртност. 4 млн. българи заразени, 1 млн. да са с по-тежки симптоми, евентуално 130 000 починали. А в световен мащаб? Схвананахте ли защо е карантината и защо е борба за ваксина?

308

Ал

преди 4 години

Това е единствения човек, който каза истината и троловете веднаго го налазиха, за да всяват страх и паника, за да изпълнят плановете на господарите си.

307

вдлъбнат

преди 4 години

Бърже! Доценте, тивай да се заразяваш доброволно, че по-бързо да затихне тогава.

306

до I'm

преди 4 години

Отивай да ставаш доброволец и да експериментират ваксини върху тебе.Доцента говори глу.пос.ти , защитавайки чисто политически ония нескопосаници лидери, които вече допуснаха масово даи мс е зарази населението.

305

конски дофтор

преди 4 години

А защо да не го изкарат 100%, бе доиценте?Така идеално ше затихне - който оцелее, оцелее.Пък ако никой не оцелее - хептен ше затихне, пустия му грип.И ако така ще се справяме с епидемиите - спомагаме бързото заразяване на максимум хора - за какъв *** са ни докторя и доцентчета и администрация и бюджети?

304

Анонимен

преди 4 години

Китайците подведоха света с процента на смъртност занижавайки го изкуствено. Освен това се обиждат че вируса се наричал китайски.

303

Анонимен

преди 4 години

Болните от коронавируса в Италия вече станаха 29 000, а починалите са към 3 000. Само вчера са починали към 500 души. Смъртността в Китай е към 3,5 %, а в Италия е 7 %. Така че коронавирусът не може да се сравнява с един безобиден сезонен грип, а е десетки пъти по-опасен. Не оспорвайте очевидното и не се правете на професори, защото не сте. Карантината е напълно необходима. Да се надяваме, че скоро ще се появят лекарства, ефективна комбинирана терапия и по-нататък - ваксина

302

Анонимен

преди 4 години

Възрастните хора пак се оказаха прави,че Петък 13-ти е черен ден.Ето точно в Петък 13.03.2020г беше въведено извънредно положение в България.Нама нищо случайно.

301

до Че

преди 4 години

На италианците им се напълних болниц, щото снимат филм, с артисти, кат китайците, виждаш това което ти показват,наредиха на италианците да си стоят вкъщи и пеят от балконите, да няма свидетели как се снима филма! Холивуд продукция, Made in China and Italy. На всич болници по света е наредено да фалшифиц данните, всеки който е болен или умира от нещо, да се приписва наКоронавируса, както наредиха по цялСвят, от Колумбия,Боливия, Н.Зеландия, до Булгария, вс да затв гр-ци! NewWorldOrder Government!

300

м...да

преди 4 години

Да го преболедуват? 70% от населението?По колко пъти? Защотото този вирус мутира много бързо и вероятността да се заразяваш отново и отново е много голяма, т.е.-преболедуването не те имунизира

299

Че

преди 4 години

Я тези които твърдят,че Ковид е обикновен грип, да обяснят защо на италианците им се препълниха болниците за отрицателно време? Може би в Италия за първи път виждат грип?Или и те "лъжат" като китайците? А доцента дали знае ,че имунитет освен чрез преболедуване се придобива и с ваксинация? Сигурно ако знаеше щеше да е професор.

298

Анонимен

преди 4 години

Долу маските!