19

ивя стрес

преди 4 години

и скука само за лигльовците и хедониститеза останалите това е прекрасно време да обърнат внимание на близките си, да четат, да си избродират някоя хубава капанска шевица на ризата.....сега е времето да бъдат креативнинаучете се да плететее чорапи

18

Анонимен

преди 4 години

За момента съм добре. Отърсих се от много *** които ме бяха налазили - чистачката, бармани, ресторантьори, фитнеси, фризиори и т.н. няма край - де факто се оказа че мога да живея с 10-20% от парите които взимам! Не мисля как ще взема децата от училище и детска, дали работят колите ми, какви са им гумите и т.н. За мен стреса намаля! Не мисля дали ще летувам в Гърция за 8К - да му мислят гърците стреса е за тях - ракия и салата ще има!

17

Анонимен

преди 4 години

лигльовци... ще видите стрес какво е лятото

16

Анонимен

преди 4 години

Усетям как до няколко дни дни ми свършва водката.Явно ще преживя тежко този грип.Преживявал съм и други,ама ,,водосточний'' винаги е бил отворен,а сега може и да затвори.Кофти работа.

15

Анонимен

преди 4 години

С гажето по цел ден праиме кекс. Сутрин в 10 на обяд в, 12 следобяд в 16 ч вечерта в 19 ч. И последният кекс е в 23 часа. През останалото време гледаме секс.

14

Говори се, че...

преди 4 години

Радев не излизал от психиатричния кабинет. Лежал с часове на кушетката и все повтарял завалията: Изгоре ми службицата! Изгореха ми париците! Тоя пусти Мутафчийски ша ми ритни столчето! И Деса без рокля ша оди! И без НСО! Уф, пуст да опустей тоя коронавирус! Животеца ми съсипа!

13

До 11

преди 4 години

Никой не се е самоубил,защото е стоял вкъщи 2-3 седмици. Не е забранено да отидеш до хранителния магазин,а да спазваш дистанция от други хора. Мен лично не ме води до стрес: чета книги,свалям филми,спокоен съм като не пътувам до работа.

12

Анонимен

преди 4 години

Изолацията ми действа успокояващо. Творческа натура съм и се занимавам с писане, понякога рисувам и най-вече слушам музика.Изнервящо е само като отида до магазина и виждам разни дебели, запъхтяни чобани, натъпкали количките с 20 килограма брашно, 10 килограма ориз и т.н. Яво се готвят да преяждат като за последно?!!! Правят сметки по 250 -300 лева. Днешните ми покупки бяха за 28 лева. Не виждам смисъл да се запасявам. Разни хора, разни идеали, както го е написал Щастливеца!

11

доДРУГА ГЛЕДНА ТОЧКА

преди 4 години

Ти искаш да скочат самоубийствата ли сега? Малко ни е короната...

10

ДРУГА ГЛЕДНА ТОЧКА

преди 4 години

"социалната изолация води до стрес, затова и трябва да внимаваме как протича ежедневието ни"ДРУГА ГЛЕДНА ТОЧКА: социалната изолация е невероятна възможност, човек да погледне към себе си, да зи зададе въпроси като как е живял до сега, доволен ли е от това, което е, как се вижда след 10 години, какво е получил и какво е пропуснал в живота си, кой обича и кой го обича, какви са отношеноята му с хората, какво би искал да не беше така или да не бъде така, какво би променил ако можеше..

9

До психоложката

преди 4 години

Ако психоложката е в стрес да прави по 3 пъти на седмица КЕКС.

8

Някой си

преди 4 години

Тая психоложка да става астроложка. Няма да има глад за психолози като мине вируса. Аз от вируса се пазя вкъщи с ракия,чесън и мезе. НЕ ми трябват социални контакти в това коронавирусно време да си деля с някого ,,провизиите". Вълк-единак съм,ама не съм психясал.На психоложката ще кажа едно Ауууу ако реши да ми ги открадне. Да бега от мен!

7

Анонимен

преди 4 години

Лежа си, ям и .... И ме боли фараСтрес не усещам грам. Ако не се разпространи вируса ще е доста добре така за известно време

6

Анонимен

преди 4 години

Ако не изчезнат стоките по магазините няма да се тревожа. Работата води до стрес, стоенето вкъщи-не. Има си телефон, на който му домъчняло за някого да му звънне.

5

Анонимен

преди 4 години

Как няма да води до стрес? Хунтата арестува хората в домовете им! Който може да се спасява по селата, там поне има двор!

4

Анонимен

преди 4 години

Води до стрес на градските пингвини. Който има двор, хич не му е зле...

3

Анонимен

преди 4 години

Дали продават домашни кантари за над 120кг. че моя сдаде багажа?Само ям и спя!

2

Анонимен

преди 4 години

до 1Кой е тоя Фейса?

1

Анонимен

преди 4 години

Фейса да не падне, че тогава лошо... Ще трябва да си говоря с жената... Тръпки ме побиват...