7

6

преди 4 години

Този е хванат от айтошкия балкан , а другия - от шопските трънаци ! Че и директори ги направили !Ами , гербаджии ! От чие име говори ! Това по интернет и тв не е изобщо обучение , а излъчване на някаква информация и в някаква степен компроментиране на дистанционното обучение , което е сложна многокомпонентна система , за която нямаме готовност изобщо !Но нека да се поупражняват малко за да отвратят учениците и от компютрите ,което все пак е някаква полза !Докога ще ни управляват некадърници ,кла

6

Анонимен

преди 4 години

Как ще се върнем в училище след 29ти март, вие не следите ли какво става ПО ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА в последните два месеца? В края на март ще имаме 1000+ случая регистрирани, и ще сме на път към 10 000. Свърши училището.

5

Анонимен

преди 4 години

До 3Цъкат Fortnite и пият биричка от 12 годишни, а от скула се псуват като каруцари в Discord-a.

4

Анонимен

преди 4 години

До 4Какви очила бе, унуфрии ... Това да не са ти монитори от 1998-а?

3

Анонимен

преди 4 години

След това онлайн обучение децата масово ще носят очила. За това някой да е помислил? И този ли е директора на директорите че всички медии се обръщат за интервю към него? Други директори на училища няма ли?

2

Анонимен

преди 4 години

Ами моите деца не искат, така им е добре - сами си разпределят времето, общуват с когото те искат и се занимават с техните си неща в "междучасията". Мечта е за тия, които от нямане какво да правят си мечтаят да идат на училище и да сътворят някоя поредна беля. За хора с интереси сега е много приятно време.

1

Йордан

преди 4 години

Тоя нормален ли е, тепърва ще е пика на пандемията. Как може да има толкова невиждащи хора, какво става по света. Нечува ли ген. Мутафчийски какво казва. Той се надява с две седмици да мине бурята.