300

на герб с любов

преди 4 години

благодаря ти партийо любима за безпаричната и гладна карантина

299

Анонимен

преди 4 години

Наистина положението у нас е ДОСТА страшно 1/3 т.е.33,33%от тестваните са с положителни проби. Дано не върви все с такъв темп, че това ще означава от 6млн.българи - 2МЛН.евентуално да се заразят. От тях 20% ще се нуждаят от болнично лечение т.е.400ХИЛ.-БОЛНИЧНАТА С-*** ЩЕ КОЛАБИРА. ВЕРОЯТНО г-н Гешев е прав и трябват Временно много по-СТРОГИ мерки. Много лошо е и това, че до момента няма нито 1 ИЗЛЕКУВАН, а има 3 ПОчинали. То не е и минало достатъчно време т.е.21 дни след излекуване и отриц.проба

298

seira

преди 4 години

НАЛИ СТЕ НАЯСНО?!"ЗАРАЗЕН" НЕ ОЗНАЧАВА "БОЛЕН"!!!"БОЛЕН" НЕ ОЗНАЧАВА "УМИРАЩ"!!!"УМРЯЛ", ЗАРАЗЕН С COVID-19, НЕ ОЗНАЧАВА "УМРЯЛ ОТ COVID-19!!!НАРОДЕ!!!!!

297

Тъпанар

преди 4 години

След 4 дни извънредно положение,чак днес затвориха Банско! Това ли са хубавите мерки?!?!? На бат Бойко!

296

Мама Анархия

преди 4 години

5. Да бъде разпространявана информация за дезинфекциращите средства и техните свойства. Разлики между бактерицидно/фунгицидно/вирусоцидно действие, време за действия и прочее по масови медии зашото се забелязва масова неграмотност в областта.

295

Спец

преди 4 години

Абе , каквито и глупости да си говорим, това е вярно. България е една от страните с най-адекватно реагиране. За разлика от кралството , дето Борис остави всеки сам да се оправя а кралицата се покри

294

Мама Анархия

преди 4 години

Какви са тия *** мерки. Предлагам допълнителни такива:1. Раздаване на всеки индивид 50 картона 250 микрограмови LSD точки като средство за преодоляване на стреса и социалната изолация.2. Социалния патронаж най-накрая да си влезе в ролята и да зопочне да раздава на всяко домакинство по 2бр АКM-47 с по 2 "цинка" общо 1400 патрона като средство за самоохрана.

293

Да попитам

преди 4 години

Бойче, барселонската манекенка и детето къде пазят карантината? Къде ги покри? Маски и ръкавици имат ли?

292

Поклон

преди 4 години

Браво, Бойко. Поклон за усилията и за начина, по който овладя тежката ситуация. Само се пази, че сухата ти кашлица е лоша, а си и в много високорискова група. Възрастен човек с доста наднормено тегло. Дано оцелееш, че без теб няма да я има и България.

291

За пример

преди 4 години

Всеки вика,предприемаме реални действия,да не станем,като България!!!

290

Анонимен

преди 4 години

Лесно е да си направил 250 теста и да се тупаш как овладяваш епидемията. Я започни масово тестване като в Азия и пак да си говорим... 2500, 25000 направи и пак излез да се тупаш. Само за справка от 250 теста откриха 81 болни.

289

Анонимен

преди 4 години

Толкова години, държавна работа на мизерна заплата и накрая в най - трудния момент държавата може би ще ги изостави

288

Анонимен

преди 4 години

Да сега разбрах иза мед лицата ще бъдат заплашвани със затвор. Но от мед лицата има много над 60 годишна възраст и са хронично болни, не мислите, че така им гарантирате смъртта. И все пак мисля, че разума ще надделява и ще предпочитат затвора, защото ще загубим светила.

287

Анонимен

преди 4 години

Г-н Борисов, вие помагате на частните лица, а ще гарантирате работата на държавните работници. Все си мисля, че не сам го давате популист, ами сигурно и имат много частни лица във вашата партия.

286

Анонимен

преди 4 години

Имам чувството тия колко по заседават, толкова по глад ни очакваме

285

Анонимен

преди 4 години

Ти си пример, как гладува един народ. И как тръгнало, само брифингите и разходките не можем да ти смогнем вече

284

Oog

преди 4 години

Тикво, Тикво... време ти е за почивка! Съвсем изтрещя!

283

анон

преди 4 години

Точно този не сме го избирали. Те се самоизбират и всички избори се манипулират стриктно. Държавата се самоуправлява от мнооого години от ДС. Нека не се самозалъгваме.

282

анон

преди 4 години

Адски гадно е да си *** и да си на висок пост... Съжалявам го този каламбур...

281

Анонимен

преди 4 години

КАКЪВТО СИ ГО ИЗБИРАМЕ, ТАКЪВ НИ УПРАВЛЯВА. НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЛАСКАЕМ С ГЛУПОСТИ, А ДА СЕ ДЕЙСТВА РЕШИТЕЛНО. ЕДИНСТВЕНИЯТ ЛЕК Е ИЗОЛАЦИЯ. ТОВА ЗНАЧИ ДА СЕ ВЗЕМЕ РЕШЕНИЕ НЕЗАБАВНО ВСИЧКИ ДА ОСТАНЕМ ПО ДОМОВЕТЕ ЗА 23 ДНИ. САМО ТОВА ЩЕ НИ СПАСИ, ЗАЩОТО ЛИПСВАТ МАСКИ И САНИТАРНИ МАТЕРИАЛИ.