17

Гого

преди 4 години

Тези, които напуснат да нямат право на частна или държавна практика! Значи продавачите в магазините, аптекарите ще работят, а разни индивиди от хранилката на НЗОК не им стиска и ще напуснат. Да им се уредят спални в болницата и няма да си заразяват семействата! Пълна гшупаст е във всяка болница да има по едно птделение. Трябва да има специализирани болници и линейки само за това. Тепърва ще става страшно, много гастъри се върнаха плюс шантави чужденци дошли на ски!

16

ДО КИКО

преди 4 години

КИКО стенДове има в гаража, в болницата поставят стенТ. Ей так ,да си знаеш,да не се излагаш пред съучениците!Имам пет в тялото си !!!

15

ДО12 БЕСНИЯ АНОНИМНИ

преди 4 години

Абе ти ,,бесният" ,наясно ли си що е то ивфекциозно отделение под карантина и с персонал.,,Тоалетна за цял етаж???" и ,,оборудване"......Това е помещение в което в едната половина са медиците в другата пациентите НИКОЙ НЕ ИЗЛИЗА НАВЪН! Там работят, там спят,там се хранят там правят всичкоДвете половини са в непрекъсната рискова връзка,седмици Аман от полуграмотни и полуинформирани хора,с претенции че знаят всичко ипоказващи ,,експертни познания " каквито всъщност нямат. Учи си уроците пубере!!!

14

Анонимен

преди 4 години

Тези дохторя са големи смелчаци ,когато трябва да усвоят едни пари от клиничните пътеки , или да те пратят за зелен хайвер ,че си с високо кръвно , пред диабет и непременно трябва да си сложиш байпас..сега се оказа ,че при екстремна ситуация Хипократовата им клетва не струва и пукнато пара ..интересно , правителствотока ще реагира на "обясненията" им ,че не са готови да лекуват , а само да "вземат"

13

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБедния, ами ходи в Италия като не ти харесва тук....или направи нещо полезно.

12

Кико

преди 4 години

До АнонименТова не са медици, те явно са от онези, които се правят на медици и "работят" само поставяне на направа на стендове и операции. Истинските медици са верни на хипократовата клетва и работят без почивка от две седмици с пациенти, които имат корона вирус.... Тези са от четата на Мая Общата, които знаят само да искат, да протестират и да правят далавери.

11

Hcjcjvjviv

преди 4 години

До 12Приятелю, какво очакваш от мутри и милиционери?

10

Анонимен

преди 4 години

Бесен съм! Може ли от толкова време да ми дава информация, че очакваме готови коронавириса готови, а сега тепърва се търси болница! Тя трябваше отдавна да бе готова-оборудвани с всичко на световно ниво. Обучени доктори и мед.персонал. Сега избраха болница от миналия век-с тоалетни за цял етаж! Щабе,майче ви е само говоренето!Срам....!

9

Xbhcyccucy

преди 4 години

Драги дами и господа, къде са частните болници?!?!? Защо и там не разкриват инфекциозни отделения? Нали и на тях се плаща от здравната каса, тоест от нашите пари!Пак двойни стандарти! И всичко е резултат от некадърно управление на държавата!

8

ДО 3

преди 4 години

Явно не четеш и не разбираш казаното и написаното . Тези които се включват на първа линия и които си работеха и преди две седмици не са терористи,а тези които,,не знаели как да лекуват грип???"-приятелките на Мая. Нищо чудно тя да се появи и около втора градска !И от това се опитват да направят скандал и пак да не са на работното си място.

7

Анонимен

преди 4 години

Лекари няма.Бузлуджанските дрътаци да се лекуват сами.

6

Анонимен

преди 4 години

До 7И де щеше да идеш? Да миеш чинии в Италия ли? И сега да ситръгнеш оттам с 2 куфара целия ти багаж.

5

Анонимен

преди 4 години

Всички, които навремето помислихме, че живеем в "държава"(и останахме тук), сега ще си платим цената!

4

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли колко легла обявиха сутринта в това отделение?Десет. Мисля, че проблемите ни са решени.

3

Анонимен

преди 4 години

Цяла болница казаха 50 легла. Едно отделение колко легла? Три?

2

Анонимен

преди 4 години

Скоро ще се окаже, че са разкрити само 4 легла в мазето на съседната къща, която подлежи на събаряне.

1

Да

преди 4 години

С тези мерки сигурни ли сте