6

Анонимен

преди 4 години

Правите си натурална мая от пълнозърнесто брашно и вода в равни пропорции (30-50гр) държи се на топло като всеки ден се добавя още и след 3 дни би трябвало да е готова- поразровете се с търсачката из нета и вижте точната рецепта

5

Pasta

преди 4 години

До анонимния по-долу: Пастите можеш да си ги завреш където слънце не огрява.

4

Анонимен

преди 4 години

ами като нямаш мая.ще правиш тези питки с големина на снежна топка и ще си ги изпечеш .като нямаш хляб и хлебопекарна стават идеално.в критична ситуация това се яде.аз слагам и малко пърноз.брашно от старите запаси в кухнята или ти предлагам да ЯДЕШ ПАСТИ в момента.

3

Мда...

преди 4 години

Това във връзка с факта че никъде не може да се намери и грам мая за хляб ли е? Та ще го месим с кисело мляко. С тези точно две съставки ще се получи клисав буламач и нищо друго.

2

Анонимен

преди 4 години

1 чаша кис.мляко.сода и брашно. докато не лепне и малко сол .иначе рецептата ви е неточна в количествата

1

Анонимен

преди 4 години

ако сложите вътре 1/2 лъжичка хлебна сода ще стане. без сода не съм правила опит да хабя продуктите.