8

Я, па Я

преди 4 години

Всеки мъж ходил войник ще ви каже, че:1. Хлора е в основата на повечето бойни отровни вещества. Щом усещаш миризмата значи се тровиш, колкото и слабо да мирише.2. Хлора убива бактерии но вирусите оцеляват при малка концентрация. 3. Най добре действа разтвор на калиевперманганат. Малко цапа но е ефективен. 4. Най добре се дезинфекцира с алкохол 70% спирт е най добре.5. Вечер по 50 гр. твърд алкохол е достатъчен, за лична дезинфекция.

7

свидетел

преди 4 години

Докторите простичко го казаха:ХЛОРНИ ПРОДУКТИ НЕЕЕ!!!!! Хлорта уврежда белият дроб а сега това е много опасно и ненужно.Дезинфекция с алкохол над 70-80 градуса.ДА ПРЕВАРИМ РАКИЯТА!!! само колкото е нужно

6

язе

преди 4 години

Най-добрият дизенфектант е бледорозов до розов разтвор на калиев перманганат. *** нема кой да се сети 1.75лв е 100 г пакет в аптеката, а можеш да избичиш 50 куб.м. р-р с него .

5

Че

преди 4 години

... И след като сте дезинфектирали в къщи проветрете много добре, защото изпаренията на повечето дезинфектанти дразнят дихателните пътища и може да си помислите ,че сте хванали Ковид-ката. Но преди да си отворите прозореца се убедете ,че някой от съседната тераса не пее с цяло гърло и ръси вируси по цялата фасада.

4

Че

преди 4 години

Дезинфекцията вкъщи е почти безмислена при Ковид - ако един е заразен всички в дома са "готови" за една вечер. Носете маски навън и си мокрете ръцете с алкохол >70% ПРЕДИ да пипате всяко нещо - врати, ключове, пари и всичко получено от други хора. И особено след като сте си секнали носа в кърпичка. Кашляйте и говорете само през маската!При влизане вкъщи пак си мокрете обилно ръцете с алкохол така пипайте брави, ключове и кранове на мивката. И чак тогава си мийте ръцете със ***.

3

Анонимен

преди 4 години

Че това го знае всеки българин белина, кислол в краен случай хлорна вода. Явно за американците са нужни допълнителни статии някой ще се учуди ли ако се окаже, че проклетата зараза е дошла от САЩ щото някой американски спекулант е скрил тоалетната хартия. Изход от кризата санкции ембарго и търговска война със САЩ въвеждане на визи за американски граждани и изгонване на Херо Мустафа. Мораториум върху сделката със самолетите и раздаване на безплатни маски на населeнието и дезинфектанти.

2

u4en

преди 4 години

Рецептата е .на обяд 150 гр дом. гроздова ..вечер 150 гр дом. гроздова + мезе !

1

ХИДРОГЕН БОМБА

преди 4 години

"Хидроген пероксид" абе невежи, безпросветни, необразовани, сeляндури. Да се бяхте допитали побе до някой, който поназнайва английски. НА БЪЛГАРСКИ СЕ КАЗВА ВОДОРОДЕН ПРЕКИС!!!