57

Емил Странжев

преди 4 години

До КОРУПЦИЯ Докато се добереш до ДЖИПИ или друг лекар специалист, ще се заразиш, загинеш от чакане, после и плащане с неизвестни цени под и над маса

56

пояснение

преди 4 години

да затварят аптеки които продават лекарства и консумативи със завишени цени!

55

Анонимен

преди 4 години

ПочнАхме го по нашенски. Очаквах поне седмица да устискаме с некви нормални нива на човечност, ама нейсе. Кой затваря аптека при такова положение?! Ама това сме си... Няма да се оправим. Ако ще пандемия, ако ще нов световен ред... Ние и новия световен ред можем да го побългарим! Някой съмнява ли се.

54

баба мара

преди 4 години

в аптеките няма лекарства срещу възпаления на отделителната система които сеполучават срещу рецепта те не са свързани с грипа защо ги няма

53

ПОРЕДНАТА МАЛОУМЩИНА

преди 4 години

Да затвориш аптека за продажба на лекарство е безумие!!! Само *** може да извърши таква глупост.

52

мачкяй боклуците

преди 4 години

да им се отнемат лизензите пожизнено, има достатъчно аптеки с мерак за развитие,

51

Анонимен

преди 4 години

геноцида излезе наяве

50

Анонимен

преди 4 години

До 34И защо просто не си купиш литър белина за 1-2 лв. да го разредиш с водица и да минеш повърхностните, които те притесняват?! Да измиеш вещите (ключове, очила, кaлъф за телефон, портфейл) с топла вода и сaпун. Също така може да си изпереш дрехите, да ги изсушиш в сушилнята на висока температура/ ув-лъчи (слънце) или да ги изгладиш.Ако те притеснява храна я изпечи/свари.И да - мийте си ръцете със сaпун и хладка вода! Минавайте телефон със спирт/ракия.

49

КОРУПЦИЯ

преди 4 години

Проблема не е рецептата а Корупцията. Полицай взимат решвети, затварят аптеки които не дават. Кой ще ходи сега при личен лекар с този вирус?? Лекарите сега са за по важни неща. Цял свят гледа сега да не ходи при лекар за дреболия. Нашите полицай са корумпирани повече от мексиканските и колумбианските взети заедно.

48

Анонимен

преди 4 години

Вирусът и ГЕРБ най-сетне имат шанс да подмладят нацията, като затрият старите българи.

47

Анонимен

преди 4 години

При извънаредно положение в Китай ги стрелят в главата на стадиона за да видят цял свят. В Европа сме либерали и *** и затова умираме.

46

Ужас

преди 4 години

Абе оставете хората да си продават спокойно лекарства бе...как не ви увират главите, че само мъчите тоя народ. Сега в това време къде да ходиш по доктори за рецепта? Че те ОПЛ не си вдигат телефоните и не можеш да ги намериш като ти трябват, особено през почивните дни. Съсипахте я тази държава. Толкова ли не може тия частници да работят всички в болница, ами трябва да ги търсиш по етажи и кьошета из целия град! За един мехлем за очи ше търсите рецепта...???

45

До Анонимен/34

преди 4 години

Утре да не дойде производителя на Олио/брашно/хляб/храна и когато е криза да ти каже - да си учил как меси хляб а не дезинфектант. Сега плащай 100 лв за 500 гр. Или ако не искаш на 1/2 ццена специално за теб мога да ти го продам...И изобщо това е валидно за всички стоки когато са дефицитни.

44

АНТИ

преди 4 години

До ГробокопачАнтихриста ли ще се появи ?Идва времето на Страшния съд !

43

Анонимен

преди 4 години

Ако някой не е разбрал това наистина е репресия, а извънаредното положение какво е карнавал ли. Смешници.

42

неразбрал

преди 4 години

Благодаря !

41

до 34

преди 4 години

А утре като ти спре тока, да дойда ли да ти звънна на вратата и да ти искам 500лв, за да ти го пусна, понеже нямаш знанията или да те оставя да бърникаш по кабелите? Ако ти е скъпо съм сигурен, че имаш знанията как да си запалиш огън.

40

Анонимен

преди 4 години

Фармацевтите и те са на първа линия в епидемията но за тях има само проверки и глоби.

39

Анонимен

преди 4 години

До неразбралНа майка е тримесечна, може да има и други

38

и ...

преди 4 години

В моята раница има всичко, но почти един чувал е е зает с лекарство; имам и апарат за кръвно, апарат за кръвна захар ...Имам всичко ..През лятото например, като ми стане лошо, влизам в първата аптека и искам съответното лекарство, а те ми го дават. Е, сега тези хора да ги пращаме в Белене, така ли?Тези които това са го сторили, бъдете уверени, един светъл ден, било техните деца или внуци, те ще плащат за тези деяния.Бъдете уверени!