77

Анонимен

преди 4 години

Абе ей, мибуни! От един месец е ясно какво следва , ние не можем още маски да си направим! От две седмици търся и няма никъде, не говоря за парцала на устата , който не върши работа, а поне клас ффп1 !

76

Одисей

преди 4 години

Имам горе долу някаква представа за ежедневието на на редица европейски лидери в сегашната , критична за човечеството ситуация. Орбан, Макрон, Бабиш, Меркел, Курц, Джонсън. Всеки от тях стои на капитанския мостик и се опитва да управлява кораба в това бурно море, така че да се стигне до брега с минимални загуби. И за един немец ще звучи като някакъв виц ако медиите покажат че Меркел обикаля разни фабрики и се запознава с технологията на производство на маски, ръкавици, гащеризони. А у нас???

75

Анонимен

преди 4 години

Борисов вместо да стои като чайник и да си прави ПР, да запрята ръкавите и да се включва в работния процес, със сигурност имат нужда. При положение, че нашите лекари работят без предпазни средства откъде накъде ще изнасяме за Западна Европа? Шофьори, магазинери, аптекари - нямат ли и те нужда от защитно облекло? За народа маски няма, а ние ще изнасяме като добрите послушковци

74

Слав Караславов

преди 4 години

На мен не ми стана ясно дали тези облекла са за нас или ще ги изнасяме? ББ ще раздаде на своите колеги сертификати и това е във връзка с някаква поръчка? Аз се считам за българин но често на разбирам това което обяснява премиерът. А как ли го разбират неговите колеги в ЕС и на други места? И бедните преводачи, когато искаш да преведеш безсмислици, първо трябва сам да си ги разбрал. Щастлив съм че не съм преводач на на въпросната личност.

73

Тодар Правешки

преди 4 години

До анонимен 48Алоу, кукуригалника, то може да е имало, но не са съобщавали. Съобщиха ли ти, когато гръмна Чернобил?Съобщиха ли ти да не пиеш мляко и да не ядеш салата?Съобщиха ли ти, че манифестациите се отменят заради радиоактивния облак над България?Баси колхозника застрелян!

72

Анонимен

преди 4 години

Леле колко му отива и на какво прилича-познайте ??? Само питам !

71

Анонимен

преди 4 години

До анонимен 63А в"Саня" - Плевен през 1996 директорът комунист ни караше да се разписваме във ведомостта че сме взели заплати, срещу обещанието, че ще си ги вземем по нататък!

70

Анонимен

преди 4 години

Само в 5 болници в момента има болни от вируса.Стига с тези глупости, как едва ли не в стотици болници има такива пациенти и там имало недостиг на защитни костюби, маски и ръкавици...Преди 5 дни им раздадоха от Турция 50 хиляди маски и 50 хиляди ръкавици...Къде отидоха, да не са ги изнесли от болниците и да ги продават в нета

69

Анонимен

преди 4 години

До info205yСтига фантазии, виж какво стана в Белгия.Призовават хората които са си купили маски , да даряват на болниците, защото лекарите нямат в момента, защото не са изпълнили поръчката им.

68

Скептик

преди 4 години

Армията на бай Тошо имаше 100 000 защитни гащиризона, чорапи, противогази. Това се подменяше и стоеше резерв. Имаше Фирма Интендантско Обслужвабе, заета в изработката на униформи и облекла за войската. После не знам какво стана.Тази така наречена статия няма предмет. Някой шие 1500 предпазни облекла и чака тировете с платовете. АТова разбрах от нескопосано написания текст. Явно някой им го е нащракал. Рекламан СМС за ББ. Тиквун некадърен.

67

info205y

преди 4 години

Кога фирмите ще ушият достатъчно маски, за да се дават на населението безплатно?

66

Анонимен

преди 4 години

Хaхaхa имaт мacки нямaт ръкaвици.Трябвa дa ce шият в cтeрилнa cрeдa и дa ce oбeзпaрaзитявaт прeди oпaкoвaнe.Кaквa e гaрaнциятa ,чe нямa дa зaрaзят oблeклaтa пo тoя нaчин!?!?Aмa Бaцe дa cи нaпрaви пиaр пo врeмe нa чумa.

65

Анонимен

преди 4 години

България държавата, която се страхува да затвори границите си и не мисли за финансовото оцеляване на народа си

64

Анонимен

преди 4 години

А за ежедневно трудещите се, като полицай, шофьори и т.н.кога?Не трябваше ли да имаме в държавният резерв или след, като се даде на частни фирми този резерв е само на хартия?

63

Анонимен

преди 4 години

Bog da pazi BalgariqAmin

62

Анонимен

преди 4 години

Долу Мутрата!

61

Леонсио

преди 4 години

До 59!По скоро Той е тиквата а ние сме тиквичките !

60

Анонимен

преди 4 години

И в нашето предприятие Директорът герб-ераст ни кара да се подписваме че са ни раздали защитно облекло и маски, а такива няма в цялата държава

59

Донка

преди 4 години

Корни, върни субсидията за пролетарията, ***!

58

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Сега се сети да инспектира-когато е късно !!!